Foto: Publicitātes foto

Latvijas uzņēmums, dīzeļdzinēju izplūdes sistēmas attīrīšanas šķidruma "AdBlue®" ražotājs, SIA "CrossChem", parakstījis ilgtermiņa sadarbības līgumu vairāku simtu tūkstošu eiro vērtībā ar Igaunijas degvielas uzpildes staciju tīkla "Olerex" holdinguzņēmumu "Aqua Marina", tādējādi paplašinot darbību Baltijā, informē uzņēmuma pārstāvji.

"Aqua Marina" ir "Olerex" un "Olerex Terminal" holdingkompānija ar 200 miljonu eiro aktīviem. "Aqua Marina" ir dibināta 1990. gadā. Olerex ir degvielas mazumtirgotājs ar gandrīz 100 pilna servisa un ātrās apkalpošanas degvielas uzpildes stacijām visā Igaunijā, un piecām stacijām Lietuvā. Uzņēmums lepojas ar vairāk nekā 25 gadu pieredzi nozarē un darbojas ar 1,5 miljardu eiro apgrozījumu. Pēdējos gados "Olerex" ir arī vairākkārt atzīts par visstraujāk augošo degvielas uzņēmumu Igaunijā.

"Sadarbība ar Igaunijā bāzēto "Olerex" ļauj nostiprināt "CrossChem" klātbūtni Baltijā un piesaistīt jaunus tranzīta klientus, spēcinot uzņēmuma pozīcijas un sniedzot klientiem nepieciešamo stabilitāti," skaidro "CrossChem" valdes priekšsēdētājs Ričards Andersons.

SIA "CrossChem" ir 100% Latvijas kapitāla uzņēmums un vienīgais Vācijas auto industrijas asociācijas VDA (Verband der Automobilindustrie) akreditētais dīzeļdzinēju izplūdes sistēmas attīrīšanas šķidruma "AdBlue®" ražotājs Baltijā, kas kopš 2007. gada nodrošina Latvijas un pasaules transporta parkus, degvielas uzpildes staciju tīklus un gala patērētājus ar šo produktu.

"CrossChem" ir vairāk nekā 15 rūpnīcas visā pasaulē, kā arī uzņēmums nodrošina eksportu uz vairāk nekā 50 pasaules valstīm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!