Foto: Publicitātes foto

No otrdienas, 5. oktobra, Latvijā pieejams "Bolt Market" pārtikas preču piegādes serviss, informē uzņēmums. Sākotnēji uzņēmums var garantēt 15 minūšu piegādes izpildes laiku pasūtījumiem, kuriem piegādes adrese ir Rīgas centrā un tā apkārtnē.

Pirmais "Bolt Market" preču piegādes centrs ar vairāk nekā 1500 preču sortimentu atvērts Rīgā. Bet kopš pagājušās nedēļas "Bolt Market" darbojas Igaunijā un drīzumā tiks ieviests arī Lietuvā, Centrāleiropas valstīs, Zviedrijā, Portugālē, Horvātijā un Rumānijā.

"Esam izvirzījuši mērķi nodrošināt preču piegādi 15 minūšu laikā. Tā kā tikai tagad sākam veidot šo pakalpojumu un piegādes centru skaits ir neliels, sākotnēji varam garantēt 15 minūšu piegādes izpildes laiku pasūtījumiem, kuriem piegādes adrese ir Rīgas centrā un tā apkārtnē. Tuvāko mēnešu laikā turpināsim paplašināt piegādes centru tīklu, lai pakalpojums būtu pieejams arī citos reģionos," teic "Bolt Market" vadītājs Latvijā Jānis Rimicāns.

"Bolt Market" šobrīd iespējams izvēlēties un pasūtīt preces no vairāk nekā 1500 liela preču klāsta. Lietotnē preču sortiments tiks pastāvīgi paplašināts – arī lietotāji aicināti izteikt savas vēlmes produkta klāsta pilnveidošanā ar lietotnes starpniecību.

Lai izmantotu "Bolt Market" pārtikas preču piegādes pakalpojumu, viedtālrunī jābūt ielādētai "Bolt Food" lietotnei. Pirms pasūtījuma apstiprināšanas lietotnē tiks norādīta pasūtījuma cena un paredzamais piegādes laiks. Lai samaksātu par pasūtījumu, lietotnē ir jāievada bankas kartes dati.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!