Foto: DELFI

Viļņā un Tallinā aizvadītajā darba nedēļā bija novērojams degvielas cenu kāpums, bet Rīgā degvielas cenas nav mainījušās.

Pēc cenu kāpuma šonedēļ dārgākais 95. markas benzīns nopērkams Tallinā, seko Rīga, bet lētākais benzīns joprojām nopērkams Viļņā. Savukārt dārgākā dīzeļdegviela starp Baltijas valstu galvaspilsētām joprojām ir Tallinā, bet Rīgā un Viļņā dīzeļdegvielas cenas šonedēļ izlīdzinājušās.

Rīgā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95. benzīna cena šajā nedēļā nav mainījusies un bija 1,074 eiro par litru. Arī dīzeļdegvielas cena nav ne, kāpusi, ne kritusies un darba nedēļas beigās bija 0,974 eiro par litru.

Viļņā 95. markas benzīna cena "Statoil" degvielas uzpildes stacijās piektdien, salīdzinot ar iepriekšējās darba nedēļas beigām, pieaugusi par 0,5% un bija 1,063 eiro par litru. Dīzeļdegvielas cena šonedēļ Viļņā palielinājusies par 1,9% un bija 0,974 eiro par litru.

Savukārt Tallinā "Statoil" degvielas uzpildes stacijās 95. markas benzīna cena šajā darba nedēļā kāpusi par 1,9% un bija 1,079 eiro par litru. Bet dīzeļdegvielas cena, salīdzinot ar iepriekšējās nedēļas beigām augusi par 2,9% un bija 1,069 eiro par litru.

Autogāzes cena Viļņā pakāpusies par 0,4% - līdz 0,469 eiro par litru, bet Tallinā - par 4,2% - līdz 0,499 eiro par litru. Rīgā šonedēļ nav mainījusies arī autogāzes cena, un tā joprojām ir 0,499 eiro par litru.

Embedētais kods tālākai izmantošanai:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!