Foto: Reuters/Scanpix

Trešdien degvielas tirgotājs "Statoil" savās degvielas uzpildes stacijās (DUS) atkal palielināja 95.markas benzīna cenu – tagad litrs degvielas maksā 1,029 latus, liecina tirgotāja mājas lapā publicētā informācija.

Dažās uzpildes stacijās Rīgā litrs 95. markas benzīna jau otrdien no rīta maksāja 1,029 latus par litru, bet vakara cena atkal tika samazināta līdz 1,019 latiem.

Pēc "Delfi" novērotā, arī degvielas tirgotājs "Neste" trešdien par santīmu paaugstinājis 95.markas benzīna cenu – ja otrdien šīs firmas DUS litrs šī benzīna maksāja 1,007 latus par litru, tad trešdien tā sadārdzinājusies līdz 1,017 latiem par litru.

Jau vēstīts, ka arī citu degvielas tirgotāju DUS 95.markas benzīna cena otrdien pārsniegusi latu par litru. "Nestes" DUS 95.markas benzīna cena bija robežās no 0,997 lati līdz 1,007 latiem par litru. "Dinaz" DUS šīs markas benzīns otrdienas priekšpusdienā maksāja 1,008 latus par litru 95.markas benzīna.

95.markas benzīna cena "Statoil" DUS pārsniedza lata robežu par litru degvielas pagājušajā nedēļā. 98.markas benzīna cena psiholoģisko lata robežu pārsniedza februāra pirmajā pusē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!