Foto: Publicitātes foto
Latvijas finanšu nozares koncerns "DelfinGroup" ir uzsācis trīs meitasuzņēmumu – SIA "Banknote commercial properties", SIA "Refin" un SIA "ExpressInkasso" – restrukturizāciju un funkciju pārdali. Turpmāk šo meitasuzņēmumu funkcijas pildīs "DelfinGroup" mātesuzņēmums.

SIA "Banknote commercial properties" ir nekustamo īpašumu pārvaldības uzņēmums, kas pārvaldīja vairākus nekustamos īpašumus, kuros darbojas "Banknotes" filiāles, tostarp divas filiāles Jelgavā un viena Valkā. Turpmāk šo īpašumu pārvaldību nepastarpināti veiks "DelfinGroup".

Tāpat "DelfinGroup" pārņems nebanku hipotekārās kreditēšanas uzņēmuma SIA "Refin" un ārpustiesas parādu piedziņas uzņēmuma SIA "ExpressInkasso" funkcijas un klientus.

AS "DelfinGroup" valdes loceklis Kristaps Bergmanis komentē: "Līdz ar koncerna izaugsmi 2020. gadā uzsākām plašāku uzņēmumu reorganizācijas procesu, gan mainot identitāti, gan arī uzsākot mātesuzņēmuma pārejas procesu no sabiedrības ar ierobežotu atbildību uz akciju sabiedrību. Atbilstoši akcionāru un investoru vēlmēm paralēli izmaiņas tiek veiktas arī vairākos koncerna meitasuzņēmumos. Reorganizācijas procesu plānojam pabeigt šī gada 2. ceturksnī."

AS "DelfinGroup" ir licencēts finanšu nozares uzņēmums, kas dibināts 2009. gadā un pārstāv zīmolus "Banknote", "Vizia" un "Rīgas pilsētas lombards".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!