Foto: Publicitātes foto

Kurjerpakalpojumu sniedzējs "DHL Express" un lidsabiedrība "SmartLynx Malta" parakstījuši partnerības līgumu, kā rezultātā divas aviokompānijas nesen pārveidotas "Airbus A321-200" kravas lidmašīnas pievienosies "DHL" Eiropas gaisa flotei.

Pieaugot pieprasījumam pēc e-komercijas sūtījumiem, kā arī aizsardzības un medicīnas precēm, ir nepieciešamas papildu kravu lidmašīnas ar lielu ietilpību. Degvielas patēriņa ziņā efektīvais "Airbus A321-200" ļauj panākt CO2 emisiju samazinājumu, salīdzinot ar līdzīgas klases kravas modeļiem. Līdz ar šo līgumu "SmartLynx Malta" uzsāk darbību kravu pārvadājumu tirgū.

"DHL Express" globālās gaisa flotes pārvaldības vecākais viceprezidents Džefs Kērs (Geoff Kehr) norāda, ka kompānijas darbība ir cieši saistīta ar tās flotes modernizāciju. Pēc tam, kad uzņēmums ir iestrādājies ar "Airbus A330-300P2F" lidmašīnām, tas turpina attīstīties, pievienojot mazākās "Airbus A321-200" lidmašīnas savai kravas flotei.

"Smartlynx Malta" ir nospraudis uzņēmējdarbības mērķi kļūt par vienu no lielākajiem kravas pārvadātājiem ar šaura virsbūves tipa gaisa kuģiem, un, lai to īstenotu, uzņēmums plāno 2021. gadā pievienot divus papildu "Airbus A321F" un 2022. gadā – līdz četrām lidmašīnām. SmartLynx Malta izpilddirektors Žigmants Surints (Zygimantas Surintas) teic, ka sadarbība ar "DHL" ir būtisks solis uz priekšu, lai īstenotu nākotnes stratēģiskos plānos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!