Foto: Zane Bitere/LETA
Sūtījumu piegādes uzņēmums SIA "DHL Latvia" mainījis nosaukumu uz "DHL Express Latvia", tāpat palielinot kompānijas pamatkapitālu par 30 300 eiro - līdz 102 000 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Pamatkapitāla palielināšana veikta 8.jūlijā, pamatojoties uz kompānijas vienīgā īpašnieka Vācijas "Deutsche Post Beteiligungen Holding" 18.jūnija lēmumu.

Pamatkapitāla palielinājums veikts atbilstoši Komerclikuma noteiktajai kārtībai, izmantojot obligātās rezerves. Palielinot pamatkapitālu, uzņēmums izlaidis jaunas 303 pamatkapitāla daļas ar katras daļas nominālvērtību 100 eiro apmērā, kas arī piederēs "Deutsche Post Beteiligungen Holding".

Tāpat "DHL Express Latvia" nomainījusi juridisko adresi - no Plieņciema ielas 35, Mārupē, uz Mazās Gramzdas ielu 9A, lidostā "Rīga".

Kā vēstīts, "DHL Express Latvia" apgrozījums apgrozījums pagājušajā gadā bija 17,607 miljoni eiro, kas ir par 17,3% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa bija 291 665, kas ir par 90% vairāk nekā 2019.gadā, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmums "DHL Express Latvia" reģistrēts 1995.gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!