Foto: LETA

Bioloģisko kāpostu audzētājs un svaigu dārzeņu pārstrādātājs SIA "Dimdiņi" pērn turpinājis darbu pie preču sortimenta, slēdzot nerentablos produktus un analizējot produkta rentabilitāti un vietu tirgū, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Papildu tam, SIA "Dimdiņi" 2020.gadā izaudzēja 9 tonnas un pārstrādāja 43 tonnas bioloģisko kāpostu.

Salīdzinot ar 2019.gadu, SIA "Dimdiņi" apgrozījums pērn sarucis par 12,66%, samazinoties līdz 6,23 miljoniem eiro. Pārskata gadu ražotājs noslēdzis ar 275,7 tūkstošu eiro peļņu. Pagājušajā gadā SIA "Dimdiņi" ar darba vietām nodrošināja 99 strādājošos, kopumā nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājot nepilnu 1 miljonu eiro.

Lursoft izziņas informācija rāda, ka SIA "Dimdiņi" šobrīd ir reģistrētas sešas struktūrvienības, tostarp, arī veikals Rīgas Centrāltirgū.

2021.gadā SIA "Dimdiņi" turpina pārskatīt ražošanas procesus un veikt investīcijas ienesīgāko ražošanas procesu uzlabošanā, kā arī uzņēmuma konkurētspējas palielināšanā. Uzņēmums cer apgūt jaunus eksporta tirgus un veicināt pārdošanas pieaugumu.

Gulbenes novadā reģistrētā SIA "Dimdiņi" kapitāldaļu turētāji ir Sintija un Rinalds Audziši, Oskars Brediks un Iveta Stalidzāne.

Uzņēmums piedāvā vairāk nekā 40 produkcijas veidus, tostarp, arī sezonālos produktus, piemēram, Ziemassvētku pelēkos zirņus, mazsālītos gurķus vasarā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!