Foto: LETA
Dārzeņu pārstrādes un realizācijas uzņēmums "Dimdiņi" pagājušajā gadā strādāja ar 5,65 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 16% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa palielinājās 1,9 reizes - līdz 68 847 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka "Dimdiņi" pērn guva pieredzi, piedaloties izstādēs un pieredzes apmaiņas braucienos ārpus Latvijas. Kompānija izveidoja arī jaunas produktu receptes un sāka tos ražot, kā rezultātā palielinājās uzņēmuma piedāvātās produkcijas sortiments un apgrozījums.

Tāpat 2018. gadā, kompānija, aktīvi darbojoties mārketinga jomā, ieguvusi jaunus klientus.

"Dimdiņu" vadība ir pārliecināta, ka uzņēmums ir ieņēmis stabilu vietu tirgū un ir konkurētspējīgs. "2019.gadā uzņēmums ir iecerējis ievērojami palielināt eksporta apmēru, ieviest ražošanā jaunus produkcijas veidus un turpināt uzturēt esošo kvalitātes sistēmu atbilstoši prasībām," teikts kompānijas vadības ziņojumā.

"Dimdiņi" 2017. gadā strādāja ar 4,871 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 0,2% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 36,3% un bija 36 309 eiro.

Kompānija "Dimdiņi" reģistrēta 1992.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2840 eiro. "Dimdiņi" ir dārzeņu pārstrādes uzņēmums. Uzņēmums pieder četrām privātpersonām, tostarp kompānijas lielākā īpašniece ir Iveta Stalidzāne (40,14%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!