Foto: Publicitātes foto

Līdz ar darījuma noslēgšanos, kā rezultātā par SIA "Domenikss" īpašnieku kļuva Somijas auto nozares uzņēmums "Veho Oy AB", ir paplašināta uzņēmuma valde, informē uzņēmums.

Darbu tajā uzsākuši Andress Aguraiuja un Donats Stanionis. Jauniecelto valdes locekļu pārziņā ir uzņēmuma stratēģiskās attīstības virzienu identificēšana. Līdzšinējie valdes locekļi – Arta Biruma, Jolanta Jēkabsone un Vitālijs Ročans darbu valdē turpina.

Aguraiuja kopš pērnā gada sākuma ir "Veho Baltics OÜ" izpilddirektors. Teju 25 gadus ilgajā darba mūžā, strādājot starptautiskos uzņēmumos trīs nozarēs, Aguraiuja ir uzkrājis plašu pieredzi biznesa vadībā un attīstībā, pārdošanā un mārketingā. Pēdējos 15 gadus Aguraiuja strādā autoindustrijā, un ir bijis "Lexus Baltic" ģenerāldirektrors, kā arī "Inchcape Motors Estonia" direktors.

""Veho" šobrīd ir "Mercedes-Benz" partneris automašīnu mazumtirdzniecībā un pēcpārdošanas servisā Somijā un visās trīs Baltijas valstīs. Tas ļaus mums veikt uz apjomu balstītus ietaupījumus, kā arī īstenot vienotu stratēģiju Baltijā, kas vērsta uz klientu apmierinātību, ilgtspēju, digitalizāciju un elektrifikāciju. "Domenikss" redzu kā spēcīgu, uz tirgu, klientu un "Mercedes-Benz" zīmolu orientētu uzņēmumu, kas ne tikai veiksmīgi iekļausies jaunajā stratēģijā, bet arī dos savu ieguldījumu," teic Aguraiuja.

Savukārt Stanionis kopš 2020. gada vidus ir "Veho Lietuva UAB" ģenerāldirektors. Arī Stanionim ir ilgu gadu pieredze auto industrijas uzņēmumu stratēģiskajā attīstībā, jo pirms darba "Veho" viņš vadījis "Inchcape Motors Lietuva" un bijis "Inchcape Northern Europe" Baltijas mazumtirdzniecības vadītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!