Foto: Publicitātes foto

Ekspluatācijā nodota tirdzniecības centra "Domina Shopping" jaunuzbūvētā izklaides zona, informē centra pārstāvji.

Būvniecības darbos investēti 9,5 miljoni eiro, jauno telpu kopējā platība ir 7000 m2.

Projektēšanas un būvniecības darbi ir noritējuši 2 gadu. Tos paveica būvkompānija "Newcom Construction", radot telpas jauno nomnieku apvienībai "Apollo Group Baltics" un "Super Skypark".

"Šis objekts ir viens no interesantākajiem visā mūsu uzņēmuma pieredzē, jo stāvlaukums bija jāpārvērš par energoefektīvām iekštelpām "Domina Shopping" apmeklētāju izklaides vajadzībām," skaidro Newcom Constructions" projekta vadītājs Jānis Ozols.

"Pašiem sava izklaides zona – tas ir ilgi lolots un beidzot piepildījies sapnis, kas ļaus "Domina Shopping" kļūt par pilna koncepta tirdzniecības centru ar nozīmi visā Latvijas līmenī. Iepriekš teicām, ka darām šo, lai augtu nākotnei, un beidzot šis zīmīgais brīdis ir gandrīz klāt. Priekšā vēl tikai noslēdzošie labiekārtošanas darbi, un tad durvis pie mums vērs iekštelpu atpūtais un izklaides parks," saka "Domina Shopping" direktore Dina Bunce.

"Objekta nodošana ekspluatācijā ir arī nozīmīgs notikums ne vien Latvijas, bet arī Baltijas nekustamo īpašumu nozarē. Tas ieskicē efektīvu telpu apsaimniekošanas tendenci – identificēt iekšējos resursus un piešķirt tiem papildus pievienoto vērtību, kā rezultātā cieņpilni izturēties pret apkārtējo vidi, nepārsātinot to ar lieko. Ne mazāk svarīgi ir arī tas, ka Dominas izklaides zonas būvniecība piesaistīja investīcijas 9,5 miljonu eiro apmērā. No šīs summas vērā ņemama daļa ieplūdīs Latvijas ekonomikā nodokļu veida, tāpat izklaides parka izveide ģenerēs arī jaunu darba vietu rašanos, tūristu un arī investoru interesi par Rīgu," norāda Bunce.

Pie labvēlīgiem sabiedrības veselības un pandēmijas nosacījumiem jaunuzbūvētās "Domina Shopping" izklaides zonas atvēršana plānota šīs vasaras izskaņā. Iepriekš jau ziņots, ka tajā būs pieejamas atpūtas iespējas visdažādākajām gaumēm – trīs auditoriju kino teātris ar modernāko kinoteātra tehnoloģiju un paaugstinātu komfortu, batutu un spēļu centrs, jaunāko tehnoloģiju lāzertaga arēna, elektrisko buferu automašīnu trase, komfortabla ēdināšanas zona un citas aktivitātes. Teritorijā būs arī 20 īpaši izveidotas dzimšanas dienas istabas ar ēdināšanas iespējām īpašu notikumu svinēšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!