Foto: LETA
Veikalam "Prisma Domina" atstājot tirdzniecības centru "Domina Shopping", patlaban veikala aizņemtās zonas vasarā tiks rekonstruētas, stāsta "Domina Shopping" pārvaldošā uzņēmuma SIA "Baltic Red" pārstāve Ieva Siliņa.

Viņa norāda, ka rekonstrukcijas mērķis ir ievērojami uzlabot šīs tirdzniecības centra daļas darbības efektivitāti, paplašinot un daudzveidojot tirdzniecības centrā piedāvāto preču klāstu.

Izsmeļošāku informāciju par šo ieceri "Baltic Red" sniegšot nākamās nedēļas laikā, atzīmē Siliņa.

Kā vēstīts, nepanākot vienošanos ar tirdzniecības centra "Domina Shopping" īpašniekiem par telpu nomas līguma turpināšanu, maija beigās tiks slēgts "Prisma Domina" veikals, informēja Somijas lielveikalu ķēdes "Prisma" lielveikalu Latvijā īpašnieces AS "Prisma Latvija" pārstāve Vineta Rudzīte.

"Prisma Latvija" turpinās biznesa darbību Latvijā regulārā režīmā, koncentrējoties uz biznesa attīstību pārējās tirdzniecības vietās, kā arī ir ieinteresēta jaunu tirdzniecības vietu attīstībai Rīgā, vietās, kuras būtu piemērotas "Prisma" ģimenei draudzīgu lielveikalu konceptam, teica Rudzīte.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Baltic Red" 2014.gadā apgrozīja 415 230 eiro un nopelnīja 15 620 eiro. SIA "Baltic Red" dibināta 2007.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. "Baltic Red" pieder Lietuvas kompānijai "Baltic Red Management".

Bet "Prisma Latvija" apgrozījums 2014.gadā bija 54,57 miljoni eiro, kas ir par 10% vairāk nekā 2013.gadā, kad apgrozījums bija 48,75 miljoni eiro. Tikmēr par 26,35% samazinājušies uzņēmuma zaudējumi - no 12,25 miljoniem eiro 2013.gadā līdz 9,02 miljoniem eiro 2014.gadā.

2014.gads bija astotais "Prisma Latvija" darbības gads. "Prisma Latvija" 2014.gadā vadīja piecus pārtikas un saimniecības preču lielveikalus "Prisma".

AS "Prisma Latvija" dibināta 2006.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 5 620 800 eiro. "Prisma Latvija" ir Somijas koncerna "S Group" meitasuzņēmums Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!