Foto: Publicitātes foto

Sūtījumu piegādes pakalpojumu sniedzējs “DPD Latvija” plāno investēt vienu miljonu eiro, lai līdz šā gada rudenim uzstādītu 50 jaunus paku skapjus, "Delfi Bizness" informēja kompānijā.

"DPD" paku skapji tiks uzstādīti vairāk nekā 10 jaunās pilsētās un apdzīvotās vietās, tostarp, Tīrainē, Ilūkstē, Jaunpiebalgā, Pāvilostā, Zaubē un Kalnciemā. Vienlaikus tiks uzstādīti papildu paku skapji arī tādās pilsētās kā Salaspils, Piņķi, Mārupe, Preiļi, Aizkraukle, Valmiera, Ventspils, Liepāja un Rīga.

Līdz ar šīs paplašināšanās noslēgšanu kopējais paku skapju skaits pārsniegs 300, kopā vairāk nekā 100 dažādās apdzīvotās vietās Latvijā.

"Paku skapju pakalpojumu izmanto arvien lielāks skaits Latvijas iedzīvotāju. "DPD Latvija" dati liecina, ka paku sūtījumu skaits uz Latviju šī gada pirmajos četros mēnešos ir pieaudzis par 22% pret šādu pat periodu pagājušajā gadā. Sekojot šai tendencei, arī "DPD" paplašina sava pakalpojuma pieejamību Latvijas iedzīvotājiem, veicinot ne tikai ātrāku iespēju saņemt komerciālos sūtījumus, bet arī ļaujot privātajiem sūtījumiem pēc iespējas ātrāk sasniegt savu adresātu," komentē "DPD Latvija" valdes priekšsēdētājs Jānis Grants.

Vienlaikus pieaudzis arī sūtījumu skaits no Latvijas uz Eiropas valstīm un šā gada pirmajos četros mēnešos nosūtīts par 61% vairāk sūtījumu nekā tādā pat periodā pērn.

"DPD Latvija" pērn strādāja ar 28,72 miljonu eiro apgrozījumu un 1,708 miljonu eiro peļņu.

Uzņēmums pieder Francijā reģistrētai kompānijai "Geopost".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!