Foto: Pixabay

AS "Draugiem Group" vakar, 24.janvārī, reģistrējis jaunu uzņēmumu, liecina "Lursoft" "Klientu portfelis" pieejamā informācija.

Jaunreģistrētā SIA "Mājas Cēsīs" reģistrētais un apmaksātais pamatkapitāls ir viens miljons eiro.

Kā skaidro uzņēmuma pārstāvji, "Draugiem Group" nodibinājusi uzņēmumu "Mājas Cēsīs" ar mērķi radīt mūsdienīgas un videi draudzīgas dzīvesvietas Cēsīs. Pilsētas mācību iestāžu pedagogiem būs iespēja saņemt 50% atlaidi no īres maksas.

Sākotnēji tiks izveidots 30 energoefektīvu īres māju ciemats "Mājas Cēsīs Cīrulīšos". Visas mājas būs ne tikai aprīkotas ar jaunākajām tehnoloģijām un pieejamas dažādās platībās, bet arī ciemata izbūvē tiks ievērotas visas mūsdienu cilvēku vajadzības apkārtējas vides labiekārtošanā. Ciematā būs ilgtspējīgas atpūtas vietas, gājēju un velo celiņi, kā arī zaļa ārtelpa.

"Cēsīs dzīvot ir forši, ja ir kur dzīvot. Pilsēta strauji attīstās, bet dzīvesvietu trūkums neļauj šim procesam notikt ar pilnu jaudu. Šīs īres mājas dos iespēju ikvienam izmēģināt dzīvot Cēsīs un veicinās pilsētas dzīvojamā fonda attīstību," jauno ieceri komentē "Draugiem Group" runasvīrs Jānis Palkavnieks.

Nākotnē, saglabājoties pieprasījumam, uzņēmums plāno izveidot nākamos māju ciematus, kā arī īres dzīvokļus pilsētā.

Pērn "Draugiem Group" dibināja uzņēmumu SIA "Konrāda nami", lai atjaunotu vēsturisko Konrāda namu Cēsīs, kur iecerēts ierīkot "Draugiem Group" biroju, kopstrādes telpas, un tā paredzēta arī kā vieta dažādām ar programmēšanu saistītām mācībām, ko piedāvās "Draugiem Group". Tāpat turpinās darbi pie dzeramā ūdens brīvkrānu uzstādīšanas un publisko parku iekārtošanas.

SIA "Mājas Cēsīs" juridiskā adrese reģistrēta Krasta ielā 44, Rīgā, un tā valdē iecelti Andis Malahovskis un Edmunds Riekstiņš. Pēc Lursoft pieejamās informācijas, Edmunds Riekstiņš šobrīd ieņem amatus 14 uzņēmumos, savukārt Andis Malahovskis – 7.

AS "Draugiem Group" aizvadītajā gadā reģistrēja divus jaunus uzņēmumus – SIA "Heliport Cēsis" un SIA "Konrāda Nami", savukārt šogad tas kļuvis arī par aizvadītā gada nogalē fonda "Plecs" dibinātā SIA "EMU Skola" līdzīpašnieku.

AS "Draugiem Group" šobrīd reģistrēta dalība trīspadsmit uzņēmumos.

AS "Daugiem Group" patiesais labuma guvējs un valdes loceklis ir Agris Tamanis, savukārt padomē darbojas Edmunds Riekstiņš, Andis Malahovskis un Lauris Liberts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!