Foto: Publicitātes foto

Paplašinot dokumentu printēšanas iespējas publiskās vietās, pašapkalpošanās drukas kioski "Printbox" atvērti arī Rīgas Stradiņa universitātes galvenajā ēkā Dzirciema ielā, kā arī tirdzniecības centrā "Domina Shopping", informē SIA "Printbox Latvia" valdes loceklis Edgars Damalts.

"Printbox" ir digitāla pašapkalpošanās sistēma, kas sniedz drukas, kopēšanas un skenēšanas iespējas. Latvijā tā tika ieviesta šā gada sākumā, un paredzēta izplatītāko dokumentu formātu – pdf, jpeg, png, tiff, xls, ppt, doc, gif – drukāšanai.

Izmantojot "Printbox" risinājumu, attālināti ir iespējams saglabāt un pārvaldīt failus savā tiešsaistes kontā un izdrukāt tos jebkurā "Printbox" kioskā. Augšuplādēt neierobežota skaita dokumentus "Printbox" kontā lietotājs var no jebkuras ierīces ar interneta pieslēgumu, kā arī e-pasta vēstules veidā, iesūtot failus sistēmā. "Printbox" kioski atbalsta arī dokumentu augšuplādi caur integrēto USB zibatmiņas portu.

Atklājot ieviestās sistēmas ilgtermiņa mērķus Latvijā, Damalts norāda: "Vēlamies sniegt plašākai sabiedrībai vienkāršu, ātru un pieejamu risinājumu dokumentu drukāšanai, kopēšanai un skenēšanai publiskās vietās, piemēram, bibliotēkās, augstskolās, tirdzniecības centros, degvielas uzpildes stacijās un citur. Tas lietotājiem ietaupīs laiku un naudu, kā arī izskaudīs sarežģījumus ar galda printeriem – tukšām tintes kasetnēm, iesprūdušām papīra loksnēm un programmatūras meklēšanu."

"Printbox" sistēma ir pieejama latviešu, krievu un angļu valodā. Par drukas pakalpojumiem lietotājs var norēķināties "Printbox" mājaslapā, skaidrā naudā pie drukas iekārtas, kā arī ar mobilā telefona palīdzību vai ar norēķinu karti.

"Printbox" sistēma ir izstrādāta 2010. gadā Slovēnijas galvaspilsētā Ļubļanā. Šobrīd "Printbox" kioski mēneša laikā apkalpo vairāk nekā 400 000 lietotājus Slovēnijā, Vācijā, Francijā, Austrijā, Itālijā, Bulgārijā, Rumānijā, Polijā, Lielbritānijā, Īrijā un Latvijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!