Foto: Pixabay
Juridisko pakalpojumu firmai SIA "AD Consult" mainījies īpašnieku saraksta sastāvs un valde, liecina "Lursoft" pieejamā informācija.

Līdz šim SIA "AD Consult" vienīgais valdes loceklis bija Uldis Arnicāns, kuram piederēja arī 50% uzņēmuma kapitāldaļu, savukārt kopš vakardienas kā "AD Consult" vienīgais īpašnieks un reizē arī valdes loceklis reģistrēts Edgars Dupats. Dupatam kopš 2008. gada piederējuši 50% uzņēmuma daļu, kā arī visu šo periodu viņš bijis "AD Consult" prokūrists ar tiesībām atsevišķi pārstāvēt uzņēmumu, atsavināt arī tā nekustamo īpašumu, to ieķīlāt un apgrūtināt ar lietu tiesībām.

Līdz pat 1. februārim "AD Consult" patiesais labuma guvējs bijis Uldis Arnicāns, savukārt līdz ar izmaiņām valdes sastāvā tagad par tādu reģistrēts Dupats.

Juridisko pakalpojumu firma "AD Consult" reģistrēta 2006. gadā, tās juridiskā adrese atrodas Lielirbes ielā 17A–14, Rīgā, kur šobrīd reģistrēti vēl četri uzņēmumi. Dupats kā patiesais labuma guvējs reģistrēts 12 uzņēmumos, bet dalībnieks – trijos. Tāpat arī uzņēmējam kopš 2018. gada decembra noslēgts laulību līgums ar Madaru Šķēli-Dupati par mantas sadali, paredzot, ka sievai pieder trīs dzīvokļi Dzirnavu ielā 83, Rīgā.

"AD Consult" 2019. gadā apgrozīja 77,01 tūkstoti eiro un strādāja ar 4,87 tūkstošu eiro zaudējumiem. Ar zaudējumiem uzņēmums strādājis kopš 2016. gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!