Foto: Publicitātes foto

Paplašinot "Rimi" veikalu tīklu, 3. novembrī durvis vēris jauns "Rimi Mini" veikals Dubultos, Strēlnieku prospektā 16, informē uzņēmums.

Jaunatvērtajā "Rimi Mini" tiks nodrošinātas 12 jaunas darba vietas.

Tirdzniecības zāle iekārtota 313,2 kvadrātmetrus plašā telpā, veikals veidots pēc jaunā koncepta, iedvesmojoties no "Rimi Mini" Brīvības ielā 171, Rīgā. Veikals nav liels, taču piedāvās līdzīgu sortimentu kā citi "Rimi Mini" veikali – pieprasītākās preces no visām preču grupām, svaigi ceptu maizi un smalkmaizītes, iespēju iegādāties kafiju un svaigi spiestu sulu. Jaunais veikals aprīkots ar energoefektīviem un videi draudzīgiem risinājumiem – LED apgaismojumu un aukstuma iekārtām ar glikolu.

"Kaut arī šis laiks ir izaicinošs, "Rimi" turpina attīstību, investējot jaunu veikalu atvēršanā un radot jaunas darba vietas. Jaunajā veikalā Jūrmalā esam ieviesuši gan jaunākās tehnoloģijas, gan pieprasītāko "Mini" formāta veikala produktu sortimentu," teic "Rimi Latvia" sabiedrisko attiecību vadītājs Juris Šleiers.

"Rimi Mini" Dubultos darba laiks līdz 15. novembrim katru dienu būs plkst. 07.00–19.00, bet standarta apstākļos – plkst. 08.00–22.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!