Foto: Publicitātes attēli

Pie patērētājiem visā Latvijā, sākot no 4. marta, nonākusi zīmola "Dzintars" ķermeņa kopšanas līdzekļu jaunā un uzlabotā līnija, informē uzņēmuma pārstāvji.

Pirmie 15 produkti jau šobrīd atrodami "Dzintars" e-veikalā un citās tirdzniecības vietās. Martā varēs iegādāties 15 Dzintars ķermeņa kopšanas līdzekļus dažādiem ādas tipiem.

Kā pirmos "H.A. Brieger" tirdzniecībā atgriezīs vēsturiski iecienītākos Dzintara produktus, starp kuriem pircēji atradīs lūpu balzamus, dušas želejas, roku krēmus, šķidrās ziepes, kā arī ķermeņa krēmus.

Jaunā un uzlabotā veidolā sabiedrībai izdevies atkal piedāvāt leģendāro "Niveja" krēmu, kas tagad nesīs Nīcas nosaukumu. Dabisko sastāvdaļu īpatsvars uzlabotajās receptūrās veidos 90-95%, bet cenu kategorija pirmajiem produktiem "Dzintars" e-veikalā ir no 2,49 – 5,29 eiro.

"Atsākot Dzintars kosmētikas ražošanu, mūsu galvenais mērķis bija radīt produktus, kas pircēju nenostāda dilemmā starp kvalitāti un cenu. Mēs vēlamies lauzt pieņēmumu, ka kvalitatīvai kosmētikai un ķermeņa kopšanas līdzekļiem ir jābūt dārgiem. Tieši otrādi, tiem ir jābūt pieejamiem pēc iespējas lielākam cilvēku skaitam, jo tieši cilvēkiem un lietošanai šie produkti tiek radīti," par "Dzintars" produktu stratēģisko virzienu un cenu politiku skaidro kompānijas "H.A. Brieger" vadītāja Anastasija Udalova.

"Dzintars" jauno produktu iepakojuma dizains ir izstrādāts pilnībā no jauna. Elements, kas iestrādāts jaunajā iepakojumā, ir Latvijas valsts karogs kā produktu izcelsmes un kvalitātes zīme.

Jau drīzumā pirmajiem "Dzintars" kosmētikas produktiem sekos zobu un mutes dobuma kopšanas līdzekļi, saules aizsarglīdzekļi, kā arī matu kopšanas, sejas kopšanas un bērniem paredzēta kosmētika.

"Dzintara" kosmētikas ražošanas pirmsākumi ir meklējami 1849. gadā, kad Heinrihs Ādolfs Brīgers Rīgā dibināja ziepju un parfimērijas fabriku. Kosmētikas ražotāja "H.A. Brieger" lielākais akcionārs ir Igaunijas industriālās ražošanas uzņēmums "Skinest Group", kas strādā desmit valstīs, nodarbinot vairāk nekā 1400 cilvēkus. "Skinest Group" pieder 67% uzņēmuma "H.A. Brieger", savukārt 33% pieder uzņēmuma vadītājai Anastasijai Udalovai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!