Foto: Publicitātes attēli

"SEB banka" piešķīrusi finansējumu 9,9 miljonu eiro apmērā Igaunijas nekustamo īpašumu attīstītājam "Kaamos", informē bankas pārstāvji.

Finansējums paredzēts dzīvojamo māju projekta "Moho Park" būvniecībai Mežaparkā, kur kopumā plānots ieguldīt 15 miljonus eiro, informē bankas pārstāvji.

Projekts paredz divas divpadsmitstāvu ēkas ar 154 dzīvokļiem, un plānots, ka pirmos dzīvokļus pircēji saņems 2023. gada sākumā. Šis ir otrais "Kaamos" projekts Rīgā, ko finansē "SEB banka".

"Moho Park" ("mo-ho" – "modern homes") ir jauns dzīvojamo māju projekts Mežaparkā, kura celtniecība tika uzsākta šī gada vasarā.

"Kaamos" grupa ir Igaunijas kapitālsabiedrība, kas dibināta 2002.gadā un nodarbojas ar nekustamo īpašumu attīstīšanu, celtniecību, kokapstrādi, zaļo enerģiju, kā arī iegulda jaunuzņēmumos. Grupas uzņēmumi darbojas Igaunijā, Latvijā un Baltkrievijā, kopumā nodarbinot vairāk nekā 370 darbiniekus. Iegūtā pieredze, klientu un sadarbības partneru uzticība ir sekmējusi uzņēmuma attīstību un ienākšanu Latvijas tirgū 2019. gadā, īstenojot projektu "Divi krasti" Ķengaragā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!