Foto: DELFI

Dzīvokļu piedāvājums Rīgā šogad novembrī, salīdzinot ar iepriekšējo mēnesi, samazinājies par 4%, teikts nekustamo īpašumu kompānijas "Arco Real Estate" jaunākajā sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Arī piedāvājumu skaits Rīgas lielākajos mikrorajonos sarucis līdzīgi, proti, par 4%.

Salīdzinot ar 2018. gada novembri, kopējais dzīvokļu piedāvājums bija mazāks par 5%, bet lielāko mikrorajonu dzīvokļu piedāvājums bija lielāks par 1%.

Apkopojot dzīvokļu piedāvājumu skaitu Rīgas mikrorajonos, "Arco Real Estate" speciālisti secinājuši, ka lielākais piedāvājumu skaits novembrī bija Purvciemā, savukārt mazākais dzīvokļu piedāvājumu skaits bija Bolderājā.

Pagājušajā mēnesī lielākajā daļā no Rīgas mikrorajoniem dzīvokļu piedāvājumu skaits samazinājās. Lielākais samazinājums konstatēts Teikā, kur tas saruka par 18%. Savukārt visvairāk dzīvokļu piedāvājums palielinājās Iļģuciemā - par 19%.

Novembrī, analizējot piedāvājuma skaitu proporcionāli mikrorajona lielumam, proti, pēc iedzīvotāju skaita, lielākais piedāvājums bija Āgenskalnā, turpretī Bolderājā piedāvājumu skaits proporcionāli bija vismazākais.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!