Foto: Shutterstock

Fasēta dzeramā ūdens ražotājs un tirgotājs SIA "Eden Springs Latvia" savā iesniegtajā vadības ziņojumā norādījis, ka 2021. gadā tas saskāries ar Covid-19 pandēmijas izraisītajām problēmām – samazinājies vidējais apgrozījums no klienta, augušas izmaksas. Šī iemesla dēļ SIA "Eden Springs Latvia" turpina saimnieciskās darbības izmaksu optimizāciju, lai palielinātu uzņēmuma rentabilitāti un likviditāti, informē "Lursoft Klientu portfelis".

"Lursoft" izpētījis, ka SIA "Eden Springs Latvia" apgrozījums aizvadītajā gadā palielinājies par 10,07%, sasniedzot 3,48 miljonus eiro. Uzņēmums turpinājis strādāt ar zaudējumiem, pērn tiem sasniedzot 213,10 tūkstošus eiro. Mātes uzņēmums "Eden Springs Scandinavia" AB līdz šim nodrošinājis SIA "Eden springs Latvia" ar nepieciešamo finansējuma naudas plūsmu un plāno to nodrošināt arī turpmāk. Vadības ziņojumā norādīts, ka mātes uzņēmums iecerējis arī palielināt SIA "Eden Springs Latvia" pamatkapitālu par 250 tūkstošiem eiro. Šobrīd tas ir 2,14 miljoni eiro.

1998. gadā reģistrētais "Eden Springs Latvia" ir darba devējs 59 darbiniekiem. Pērn uzņēmums nodokļu maksājumos valsts kopbudžetā samaksājis 923,55 tūkstošus eiro, tostarp 333,13 tūkstošus eiro valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās un 153,05 tūkstošus eiro iedzīvotāju ienākuma nodoklī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!