Foto: Publicitātes foto

Ēdienu piegādes platforma "Bolt Food" sākusi darbību Rēzeknē, informē uzņēmumā

Ar lietotnes starpniecību Rēzeknē iespējams pasūtīt no "Hesburger", "Virši", "Mego", "Demo" un "Narvesen", kā arī no vietējiem restorāniem, piemēram, "Ausmeņa Kebabs", "IGGI Bārs & karbonādes", "Fresh Terase" um citiem.

"Tā kā es esmu no Rēzeknes, man īpašs prieks, ka "Bolt Food" turpmāk būs pieejams arī manā dzimtajā pilsētā," norāda Marija Šapovalova, "Bolt Food" vadītāja Latvijā.

"Mēs aicinām platformai pievienoties gan jaunus restorānus, gan kurjerus. Pašnodarbinātie kurjeri paši nosaka savu darba laiku atbilstoši savam dzīvesveidam un nopelnīto par veiktajām piegādēm savā kontā saņem katru nedēļu. Lai kļūtu par kurjeru, jāveic pieteikšanās un jāiziet apmācības, lai saņemtu ieteikumus darbam ar klientu un uzzinātu visu nepieciešamo par "Bolt Food" lietotni – no pasūtījuma pieņemšanas līdz piegādei," papildina Šapovalova.

Latvijā "Bolt Food" nodrošina ēdiena piegādi Rēzeknē, Rīgā, Jelgavā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī un Ventspilī. Šobrīd "Bolt Food" pakalpojumi ir pieejami vairāk nekā 70 pilsētās 20 valstīs Eiropā un Āfrikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!