Foto: Publicitātes foto

Veikta SIA "Eko Kurzeme" reorganizācija, uzņēmumu pievienojot pie SIA "Eco Baltia vide", liecina "

Pēc apvienošanās SIA "Eco Baltia vide" turpina sniegt visus vides apsaimniekošanas pakalpojumus līdzšinējās atkritumu apsaimniekošanas teritorijās, kā arī SIA "Eko Kurzeme" novados līdzšinējā kārtībā. Visi iepriekš noslēgtie līgumi ar SIA "Eko Kurzeme" klientiem paliek spēkā, un tiek saglabāts arī norēķinu konts. Tas nozīmē, ka pēc uzņēmumu SIA "Eco Baltia vide" un SIA "Eko Kurzeme" apvienošanās klientiem tiek saglabāti esošie pakalpojumi un to nosacījumi, ietverot arī līdzšinējos atkritumu izvešanas grafikus, sola uzņēmumā. Tāpat nemainīgi tiek nodrošinātas līdzšinējās atkritumu šķirošanas iespējas un citi ikdienas pakalpojumi, ieskaitot klientu apkalpošanas centrus un tālruņus gan Liepājā, gan Saldū. Pēc notikušās reorganizācijas ir izmaiņas SIA "Eko Kurzeme" rekvizītos. Turpmāk tie būs atbilstoši SIA "Eco Baltia vide" rekvizītiem.

Līdz uzņēmumu reorganizācijai SIA "Eco Baltia vide" vides apsaimniekošanas pakalpojumus Latvijā sniedza astoņās teritorijās – Rīgas Ziemeļu rajonā un Vidzemes priekšpilsētā, Babītē, Mārupē, Salaspilī, Ādažos, Tērvetē, Aucē un Vecumniekos, savukārt SIA "Eko Kurzeme" pakalpojumus nodrošināja daļā Liepājas, kā arī Aizputes, Grobiņas, Pāvilostas, Saldus, Brocēnu, Durbes un Skrundas teritorijās. Turpmāk visos minētajos reģionos darbību sniegs viens uzņēmums – SIA "Eco Baltia vide".

Atkritumu apsaimniekošanas uzņēmums SIA "Eko Kurzeme" reģistrēts 2003.gadā, pērn tas apgrozīja 4,9 miljonus eiro un nopelnīja 168,12 tūkstošus eiro. SIA "Eko Kurzeme" sniegtā informācija liecina, ka pagājušajā gadā uzņēmumā bija nodarbināti 108 darbinieki.

Valsts sociālās apdrošināšanas obligātajās iemaksās uzņēmums aizvadītajā gadā samaksājis 361,18 tūkstošus eiro, bet iedzīvotāju ienākuma nodoklī – 142,35 tūkstošus eiro.

Uzņēmuma vienīgais dalībnieks kopš šī gada augusta bija AS "Eco Baltia", bet pirms tam – SIA "Eco Baltia grupa".

Reorganizācijas brīdī SIA "Eko Kurzeme" bija reģistrētas četras aktīvas struktūrvienības, starp kurām gan ofiss – transporta bāze Saldū, gan šķirošanas rūpnīca Grobiņas pagastā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!