Foto: Publicitātes foto

Mājokļu attīstītājs "Bonava Latvija" nodevis ekspluatācijā pirmo daudzdzīvokļu ēku jaunajā dzīvojamo māju projektā Teikā, Ropažu ielā, "Delfi Bizness" informēja uzņēmumā.

Piecu stāvu ēkā izbūvēti 40 divu līdz četru istabu dzīvokļi, no kuriem 85% ir pārdoti vai rezervēti. Visu projektu, kas kopā sastāvēs no trīs piecstāvu ēkām ar kopumā 220 dzīvokļiem, plānots pabeigt 2024. gada vasarā.

"Iedzīvotāju lielo interesi un pieprasījumu pēc šī projekta mājokļiem novērojām jau pagājušā gada rudenī, kad teritorijā aizvadījām projekta prezentācijas pasākumu un izsludinājām pirmo dzīvokļu pārdošanu. Arī pašlaik, kad esam uzsākuši projekta otrās ēkas dzīvokļu pārdošanu, pircēju interese par spīti augstajai inflācijai un energoresursu krīzei nav mazinājusies," norāda "Bonava Latvija" pārdošanas un mārketinga vadītājs Kaspars Ekša.

Projektā liela uzmanība pievērsta arī apkārtējās vides labiekārtošanai – iežogotajā teritorijā būs pieejamas autostāvvietas, bērnu rotaļu laukumi, sporta un atpūtas zonas, kā arī lapenes ar piknika galdiem. Tāpat iekšpagalmā tiks izbūvētas vairākas ar nojumi aprīkotas velonovietnes, savukārt pie iebrauktuves teritorijā tiks izvietoti četri publiskie elektroauto uzlādes punkti. Īpaši būs padomāts par iekšpagalma izgaismošanu un noskaņas radīšanu vakara stundas, apgaismes ķermeņus uzstādot un kombinējot ar teritorijā iekārtotajiem apstādījumiem. Atsevišķa vieta iekšpagalmā tiks paredzēta arī Ziemassvētku eglei.

Visa projekta būvniecībā un teritorijas labiekārtošanā plānots ieguldīt aptuveni 22 miljonus eiro.

"Bonava Latvija" īsteno gan ekonomiskā, gan biznesa segmenta mājokļu attīstīšanu, būvniecību un pārdošanu Rīgā. Kopumā būvniecības stadijā 2022. gadā būs 1289 dzīvokļi 7 projektos, no kuriem līdz gada nogalei plānots pabeigt 362 dzīvokļu būvniecību.

"Bonava Latvija" ir lielākais nekustamo īpašumu attīstītājs Latvijā, kura mātesuzņēmums "Bonava" ir viens no lielākajiem nekustamo īpašumu attīstītājiem Ziemeļeiropā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!