Foto: Publicitātes foto
Mazumtirdzniecības zīmola "Elvi" franšīzei pievienojas mazumtirdzniecības tīkls "Saules veikali", informē SIA "Elvi Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Lai sniegtu plašāku informāciju par "Saules veikalu" pievienošanos "Elvi" franšīzei, nākamajā otrdienā, 3.februārī, plkst.11 "Hotel Bergs" Stikla zālē, Elizabetes ielā 83/85, norisināsies mazumtirgotāja "Elvi" preses konference.

"Saules veikalu" pārvaldītāja SIA "Antaris" valdes locekle Inna Orole norāda, ka no viena lokāla veikala Daugavpilī 23 gadu laikā uzņēmums ir kļuvis par nozīmīgu nozares spēlētāju Latvijas reģionos ar 62 tirdzniecības vietām. Arī turpmākie uzņēmuma plāni ir saistīti ar attīstību, nodrošinot pircējus ar labāku piedāvājumu, kā arī modernizējot un atverot jaunus veikalus.

Tieši tādēļ "Antaris" kļūs par "Elvi Latvija" franšīzes partneri, visus "Saules veikalus" pielāgojot un apvienojot zem viena zīmola.

Starp "Elvi Latvija" un "Antaris" ir parakstīts franšīzes līgums, līdz ar to veikalu pārbūves darbi ir jau sākušies.

"Rekonstruēti un "Elvi" zīmolam pielāgoti pakāpeniski tiks visi 62 "Saules veikali". Pirmais veikals jaunā izskatā durvis vērs 7.februārī Špoģos, Višķu pagastā, Daugavpils novadā," atzīmē Vārtukapteine, papildinot, ka jaunajos veikalos pircējiem tiks piedāvātas arī visas "Elvi" klientu lojalitātes priekšrocības - klientu kartes, regulārās un lojalitātes akcijas, skaidras naudas izņemšanas iespējas.

"Antaris" veikalos kopumā strādā vairāk nekā 400 darbinieku. "Jaunajos veikalos "Elvi" darbavietas tiks nodrošināta visiem kolēģiem. Tomēr, ja veikalu būs nepieciešams slēgt uz ilgāku pārbūves laiku, visiem darbiniekiem tiks piedāvāts darbs tuvākajos "Antaris" veikalos vai arī pārkārtošanas procesos," skaidro Orole.

Pievienojoties "Elvi" franšīzei, pozitīvās pārmaiņas būs arī darbiniekiem, piemēram, apmācības gatavajiem standartiem, profesionālās kvalifikācijas un karjeras izaugsmes iespējas un tādas jaunas darbavietas kā reģionālie vadītāji, iepirkuma speciālisti.

Latvijā mazumtirdzniecības jomā valda sīva konkurence, tāpēc konsolidācija ar lielāku un visā Latvijā atpazīstamu zīmolu ir pareizs un tālredzīgs uzņēmējdarbības solis, akcentē Vārtukapteine. "Nenoliedzami, "Antaris" pievienošanās zīmolam "Elvi" ir arī būtisks pavērsiens tā attīstībai gan Latgalē, gan Latvijā kopumā."

Preses konferencē nākamnedēļ piedalīsies Vārtukapteine, Orole un franšīzes partnera SIA "Vita mārkets" valdes priekšsēdētājs Imants Rendenieks.

"Elvi" ir franšīze, kas, ieskaitot jauno partneri "Antaris", vieno 52 Latvijas mazumtirgotājus - franšīzes ņēmējus -, kam kopumā pieder 168 veikali "Elvi" visā Latvijā.

SIA "Antaris" ir Latvijas mazumtirgotājs, kam pieder 62 pārtikas un sadzīves preču veikali Latvijā: Latgalē, Vidzemē, Zemgalē un Rīgā. Pirmais "Antaris" veikals tiks atvērts 1992.gada janvārī Daugavpilī, savukārt zīmols "Saules veikals" tika reģistrēts 2004.gada 28.martā.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Antaris" 2013.gadā apgrozīja 28,27 miljonus eiro un nopelnīja 30 258 eiro. SIA "Antaris" dibināta 1991.gadā, tās pamatkapitāls ir 1 920 870 eiro. Uzņēmuma īpašnieki ir Antonijs Samburs - 88,89% un Oksana Očeredņuka - 11,11%.

Franšīzes "Elvi" turētājs un devējs ir "Elvi Latvija".

Kā ziņots, 2013.gadā "Elvi Latvija" apgrozīja 2,8 miljonus eiro, kas ir par 13% mazāk nekā 2012.gadā, kad uzņēmums apgrozīja 3,3 miljonus eiro. 2013.gadā uzņēmums strādājis ar peļņu 66 110 eiro apmērā, turpretī 2012.gadā peļņa bijusi 358 697 eiro, liecina "Firmas.lv" dati.

SIA "Elvi Latvija" dibināta 2010.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. "Elvi Latvija" īpašnieki ir Imants Rendenieks - 50%, "Dyaltos Capital" - 25% un SIA "Linde grupa" - 25%.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!