Foto: F64

Autostāvvietu pārvaldītājs SIA "Europark Latvia" 2021. gadā apgrozījis 4,7 miljonus eiro, liecina "Lursoft" pieejamais gada pārskats. Jau otro gadu pēc kārtas uzņēmums strādājis ar zaudējumiem, pērn tiem pēc nodokļu nomaksas veidojot 188,55 tūkstošus eiro, informē "Lursoft Klientu portfelis".

Iesniegtajā gada pārskatā SIA "Europark Latvia" norādījis, ka uzņēmums veic komercdarbību pakalpojumu sektorā, kuru pietiekami būtiski ietekmējis Covid-19 infekcijas uzliesmojums. Tā rezultātā arī piedzīvots apgrozījuma kritums, bet, pateicoties 300 tūkstošus eiro lielajam apgrozāmo līdzekļu grantam, uzņēmums spējis krīzi pārvarēt. Ar apgrozījuma kritumu SIA "Europark Latvia" strādājis otro gadu pēc kārtas. 2019. gadā uzņēmuma apgrozījums veidoja 6,16 miljonus eiro.

Pēc "Lursoft" pieejamās informācijas, SIA "Europark Latvia" saņēmis ne tikai grantus apgrozāmo līdzekļu plūsmas nodrošināšanai, bet arī atbalstu algu subsīdijām, tāpat arī izmaksāta atlīdzība dīkstāvē esošajiem darbiniekiem. Aizvadītajā gadā uzņēmumā bija nodarbināti 36 darbinieki.

Vadības ziņojumā teikts, ka SIA "Europark Latvia" galvenie mērķi ir saglabāt savas vadošās pozīcijas autostāvvietu operēšanas jomā, turpināt attīstīties un piedāvāt saviem klientiem aizvien pievilcīgākus un tehnoloģiski modernākus produktus.

SIA "Europark Latvia" reģistrēts 2001. gadā un pieder lietuviešu UAB "Parkdema".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!