Foto: Publicitātes attēli

AS "Expobank" piešķīruši ilgtermiņa kredītu 6,4 miljonu eiro apmērā divu daudzdzīvokļu māju būvniecībai Pļavniekos KSIA "Unico". Projekts "Deglava Gleznotāju rezidence" paredz divas 10 stāvu daudzīvokļu mājas, kur kopumā būs 152 dzīvokļi, informē banka.

"Deglava Gleznotāju rezidences" projektā plānoti dzīvokļi, autostāvvietas un noliktavas telpas, zaļā zona un bērnu spēļu laukumi, papildus plānots izbūvēt velosipēdu stāvvietas, atpūtas zonu un sporta laukumu. Ēkas atradīsies A. Deglava ielā 148, Rīgā. Projektā plānoti no vienistabas līdz četru istabu dzīvokļiem.

Būvniecībā plānots izmantot siltumietilpīgus materiālus, kas nozīmē, ka ēkas energoefektivitāte sasniegs A līmeni un siltuma zudumi būs tuvu nullei. Dzīvokļi tiks aprīkoti ar individuāliem siltuma skaitītājiem, kas kopā ar A klases energoefektivitāti būtiski samazinās apkures rēķinus.

KSIA "Unico", projekta "Deglava Gleznotāju rezidences", pārdošanas vadītāja Žanete Balode norāda, ka, rūpīgi izvēloties vietu apbūvei, tika veikta izpēte, lai mājas iedzīvotājiem tuvumā būtu gan skolas, gan bērnudārzi, kā arī veikals un izklaides iespējas. Tāpat būtiski, ka arī pilsētas centrs ir netālu.

Jaunie dzīvokļi tiek projektēti saskaņā ar tirgus tendencēm un "Electra" uzņēmuma starptautisko pieredzi, lai katrā dzīvoklī būtu ergonomisks plānojums un maksimālais istabu skaits. Mazākā dzīvokļa platība būs 29 m2 platībā, bet lielākā - 87 m2. Projektu īsteno daudznozaru būvsabiedrība "Monum".

KSIA "Unico" ir "Electra Group" meitas uzņēmums. Grupas starptautiskajā portfelī ietilpst dažādas sarežģītības projekti, kas šobrīd aptver 17 valstis, četros kontinentos. Dibināta 1945. gadā un kotēta Telavivas fondu birža kopš 1971. gada, "Electra Group" strādā ar daudzlīmeņu pieeju un izmanto sinerģiju, kas pastāv starp tās meitas uzņēmumiem. Grupa darbojas gan valsts, gan privātajā sektorā augsta līmeņu projektu izstrādē, plānošanā un celtniecībā, sākot no dzīvojamām, rūpnieciskām un augsto tehnoloģiju jomām līdz slimnīcām, komunālajiem uzņēmumiem, valsts infrastruktūras un citiem projektiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!