Foto: LETA
Lielākais vietējais gaļas pārstrādes uzņēmums "Forevers" ieguldīs līdz vienam miljonam eiro ražošanas un iepakojuma iekārtu modernizēšanā. Galvenais investīciju projekta īstenošanas mērķis ir palielināt ražošanas efektivitāti un jaudu, kā arī nodrošināt vēl augstāku ražotās produkcijas kvalitāti, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Investīcijas ražotnes modernizēšanā ir daļa no kopējās "Forevers" investīciju programmas, līdzekļus novirzot uzņēmuma izaugsmē. Kopumā šī gada laikā uzņēmums attīstībā investēs 1,5 miljonus, pusmiljonu ieguldot arī savas veikalu ķēdes attīstīšanā.

"Lielākā daļa "Forevers" gaļas produkcijas tiek realizēta vietējā tirgū. Līdz ar jaunu uzņēmuma veikalu atvēršana, pieaug arī nepieciešamība palielināt saražotās produkcijas apjomu. Ražotnes modernizācija un jaunu iekārtu ieviešana ir likumsakarīgs solis, lai optimizētu ražošanas procesus, un pircēji mūsu veikalos varētu iegādāties kvalitatīvu produkciju par pieņemamām cenām. Lai arī šobrīd vairāk koncentrējamies uz vietējā tirgus apgūšanu un savu pozīciju stiprināšanu, jau šobrīd domājam eksporta virzienā, kas ļaus uzņēmumam attīstīties un audzēt vēl lielāku pircēju loku," sacījis "Forevers" valdes loceklis Andrejs Ždans.

Atsevišķās preču grupās gaļas produkciju biežāk izvēlas specializēto veikalu plauktos un to popularitāte pircēju vidū turpina pieaugt.

"Forevers" ir lielākais vietējais gaļas pārstrādes uzņēmums Latvijā, kas tirgū strādā jau vairāk nekā 22 gadus. Uzņēmuma ražotnē, ievērojot Eiropas Savienības ražošanas standartus, katru dienu tiek saražotas un iepakotas vairāk nekā 55 tonnas gaļas produkcijas.

"Forevers" tirdzniecības tīklā šobrīd ir 88 veikali visā Latvijā, kura darbības uzturēšanā būtisks ķēdes posms ir uzņēmuma izveidotā loģistikas sistēma.

"Forevers" 2017.gadā strādāja ar 34,953 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,3% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 32% - līdz 1,019 miljoniem eiro. Uzņēmums reģistrēts 1996. gadā, un tā pamatkapitāls ir 6,305 miljoni eiro. "Forevers" ražo desas, cīsiņus, kūpinājumus, kā arī svaigas gaļas produkciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!