Globālās alkoholisko dzērienu ražošanas un izplatīšanas kompānijas "Amber Beverage Group" (ABG) darbinieki pārcēlušies uz jaunām biroja telpām "Z-Towers".

Kompānijas jaunais birojs atrodas Rīgā, Raņķa dambī 30-120, 5. stāvā, no kura paveras skats uz Vecrīgu, Rīgas ostu un Āgenskalnu.

"Veidojot jauno biroju, mums bija svarīgi iesaistīt kompānijas darbiniekus biroja koncepta izstrādē, par galvenajām prioritātēm izvirzot ergonomisku, ērtu un estētisku darba vidi, kā arī piemērotu apgaismojumu, akustiku un ventilāciju," stāsta "Amber Beverage Group" izpilddirektore Jekaterina Stuģe.

"Saskaņā ar noteiktajām prasībām jaunajā birojā darbu jau uzsākuši vairāku departamentu darbinieki. Atgriezties darbā klātienē ir ļoti pacilājoši, lai gan vēl joprojām ievērojam īpašu piesardzību koplietošanas telpās. Ticam, ka darbs jaunajā vidē būs īpaši motivējošs un nesīs mums jaunus panākumus ilgtermiņā," komentē Stuģe.

""Amber Beverage Group" biroja interjeru izstrādāja uzņēmums "Distudija", kas darbinieku balsojumā tika izvēlēts par uzvarētāju ar veiksmīgāko biroja risinājumu. Birojā ir izveidots augstākās klases (high-end) interjers, kas raksturo ABG kā progresīvu, uz attīstību orientētu un dinamisku kompāniju, kas godā tradīcijas un rūpējas par apkārtējo vidi. Biroja dizaina koncepta radītāji ir iedvesmojušies no Ziemeļu reģiona dabas; biroja krāsu paletē ir ietverti tādi elementi kā Islandes ķērpis, ozola miza un lapu vainags, Baltijas dārgakmens – dzintara – motīvi.

Raksturīgi kompānijas darbības jomai, biroja foajē zonu ir iespējams pielāgot arī bāra vajadzībām saviesīgu pasākumu laikā. Papildus darba vietām, ir pieejamas arī individuālas atpūtas zonas, kur akustiskajos krēslos iespējams norobežoties kādai telefona sarunai, radošam e-pastam vai jaunai idejai. Birojā ir trīs sanāksmju telpas lielākām un mazākām komandām, kā arī vairākas atvērtā tipa darba vietas (open-office).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!