Foto: LETA

Otrdien, 31. martā, apmeklētājiem durvis vēra tirdzniecības centra "Origo" jaunā ēka – tirdzniecības un biznesa centrs "Origo One", portāls "Delfi" uzzināja uzņēmumā.

Ēkas pirmajos trīs stāvos pieejami veikali, bet ēkas augšējos stāvus aizpilda biroju telpas.

Līdz ar tirdzniecības centra paplašināšanos, atvērts ir arī "Rimi". Tomēr centra pārstāvji aicina apmeklētājus lieki neapmeklēt tirdzniecības centru saistībā ar Covid-19 pandēmiju un valstī izsludināto ārkārtas stāvokli. Ņemot vērā noteiktos ierobežojumus, darbību tirdzniecības centrā uzsāks vien atsevišķi veikali un pakalpojumu sniedzēji.

Jaunā ēka ir tikai viens no posmiem plašajā "Origo" rekonstrukcijā. Līdz ar jaunās ēkas atklāšanu 31. martā tirdzniecības centra A ēka joprojām ir slēgta rekonstrukcijai. Rekonstruētās ēkas atklāšana paredzēta 2020. gada rudenī.

Jau ziņots, ka "Origo" paplašināšanai "Linstow Center Management" uzsācis jaunas ēkas būvniecību blakus esošajā zemes gabalā Satekles ielā 2b, Rīgā. Ēkas pirmajos trīs stāvos būs tirdzniecības centrs, savukārt no 4. stāva līdz 6. stāvam top biznesa centrs "Origo One". Tajā atradīsies funkcionāli un transformējami A klases biroji, kas papildinās "Origo" veikalu un pakalpojumu piedāvājumu.

Līdz ar ēkas paplašināšanos, projekta attīstītājs veic arī Elizabetes ielas un Satekles ielas savienojuma pārbūvi ar mērķi uzlabot transporta plūsmas drošību un palielināt komforta līmeni visiem satiksmes dalībniekiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!