Foto: Publicitātes foto

Siguldā, Mazajā Saules ielā 2, no 3. augusta darbu sākusi jauna koncepta "Circle K" pilna servisa degvielas uzpildes stacija (DUS). Tās atklāšanas svētki notika piektdien, 9. augustā, informē uzņēmums.

Stacijas būvniecībā investēti divi miljoni eiro, tā ir 83. "Circle K" tirdzniecības vieta Latvijā un pirmā pilna servisa uzņēmuma DUS Siguldā.

DUS "Sigulda" ir pieejamas trīs degvielas uzpildes iekārtas vieglajiem transportlīdzekļiem un viena smagajām automašīnām, iekļaujot iespēju "AdBlue" šķīduma uzpildei. Tāpat stacijā ierīkota vieglo automašīnu automazgātava un servisa zona ar gaisa, ūdens iekārtu un putekļsūcēju pašapkalpošanās transportlīdzekļu apkopei.

"DUS atrodas autoceļa A2 un Saules ielas krustojumā, kas ir nozīmīgs ceļa posms gan pilsētas iedzīvotājiem, gan ciemiņiem. Tāpēc arī šajā jaunā koncepta DUS būs plaša atpūtas zona un bagātīgs uz vietas gatavoto maltīšu sortiments, lai autobraucējiem nodrošinātu visu nepieciešamo kā īsākos, tā garākos ceļa posmos," stāsta "Circle K Latvia" Mazumtirdzniecības tīkla direktors Viesturs Astičs. Šobrīd jaunais koncepts ir ieviests 11 DUS.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!