Foto: Publicitātes foto

Tirdzniecības centrā "Domina Shopping" ir atvērts iekštelpu izklaides centrs "Apollo Skypark" ar kopējo platību 7000 m2. Centrā izvietots batutu centrs, kinoteātris un bērnu atrakciju pilsētiņa, informē uzņēmuma pārstāvji.

Jaunajā izklaides centrā "Apollo Skypark" ir izveidots kinoteātris "Apollo Kino Domina" ar pašapkalpošanās konceptu ērtākai biļešu, dzērienu un uzkodu iegādei. Tajā atrodas trīs kinozāles ar kopējo ietilpību 210 personas. Katrā kinozālē ir pieejamas 70 sēdvietas: 62 kluba sēdvietas un 4 divvietīgie dīvāni.

Vairāku metru augstumā virs zemes būs tie "Apollo Skypark" apmeklētāji, kuri izmēģinās savas atsperīguma spējas batutu arēnā, kas ir 1750 m² liela. Tās ietvaros ir izveidotas garās batuta trases dažāda vecuma apmeklētājiem un putu bumbu baseini, kas papildināti ar bumbu spēļu laukumiem un interaktīvām spēlēm.

Šajā izklaides zonā enerģiskas atpūtas cienītāji savas prasmes varēs pārbaudīt arī klasiskajā batuta basketbolā, kā arī "AeroStrike" dueļa basketbolā un vairākās ātruma un veiklības spēlēs. Turpat būs pieejama arī bērnu un jauniešu iecienītās "ValoJump" un "High 9 Duo" digitālās batutu spēles.

Gados jaunākus "Apollo Skypark" apmeklētājus uzrunās arī apmēros ievērojamā atrakciju pilsētiņa ar kopējo augstumu līdz pat 10 metriem. Tā ietver interesantus kāpelēšanas labirintus, kā arī 13 metrus garu slīdcauruli. Turpat blakus ir izveidots arī autodroms ar 10 elektromašīnām.

"Domina Shopping" jaunizveidotā izklaides centrā piedāvājumā ir arī 20 ballīšu istabas, kurās 15 līdz 20 bērnu grupas ar vecākiem varēs rīkot savas svinības ar iekļautām ēdināšanas iespējām. Turpat blakus būs pieejams arī ģimenes restorāns "Claudz" un vecāku bezmaksas atpūtas telpa.

Kā iepriekš ziņots, izklaides centra "Apollo Skypark" attīstībā ir ieguldīti 15,5 miljoni eiro. No tiem 10 miljonus eiro investēja "Domina Shopping" īpašnieks "EfTEN Capital" (Baltijā lielākais komercīpašumu pārvaldnieks), bet vēl 5,5 miljonus eiro ieguldīja abi jaunie tirdzniecības centra nomnieki – izklaižu parks "Super Skypark" un kinoteātru tīkls "Apollo Kino".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!