Foto: Publicitātes foto
Nekustamo īpašumu attīstītājs dzīvojamo namu segmentā "Bonava Latvija" ir pabeidzis pirmo kārtu jeb pirmo deviņstāvu māju projektā "Krasta kvartāls". Šobrīd norit otrās kārtas būvniecība un tiek uzsākts dzīvokļu nodošanas process pirmās mājas topošajiem iedzīvotājiem, portālu "Delfi" informēja uzņēmuma projektu attīstības vadītājs Elgars Vecvagars.

Kā viņš norāda, kopumā projektā tiks radītas jaunas mājvietas vismaz 1200 rīdziniekiem. Pirmajā ēkā jau patlaban ir pārdoti 95% no visiem dzīvokļiem, bet otrajā ēkā ir rezervēti 35% no visiem dzīvokļiem.

Tiek plānots, ka projekts pilnībā tiks pabeigs līdz 2024. gadam, bet kopumā "Krasta kvartāla" attīstībā tiks investēti 40 miljoni eiro.

"Krasta kvartāla" pirmajā kārtā ir uzbūvēta deviņstāvu ēka ar 94 dzīvokļiem, savukārt, noslēdzoties pēdējam būvniecības posmam 2024. gadā, kvartālā būs vairāk nekā 500 dzīvokļu.

"Krasta kvartāls" atrodas starp Maskavas ielu un Krasta ielu, netālu no atpūtas centra "Lido". "Krasta kvartālu" veidos seši deviņstāvu daudzdzīvokļu nami, kas būs izbūvēti slēgtā un apzaļumotā teritorijā. Jaunā kvartāla koncepcijas pamatā ir skandināvu dzīvesveida un dizaina pamata vērtības.

"Bonava Latvija" īsteno gan ekonomiskā, gan biznesa segmenta mājokļu attīstīšanu, būvniecību un pārdošanu Rīgā saskaņā ar augstākajiem skandināvu kvalitātes un funkcionalitātes standartiem. Uzņēmums attīsta projektus tādās Rīgas un Pierīgas apkaimēs kā Rīgas centrs, Teika, Krasta masīvs, Imanta, Ziepniekkalns un Dreiliņi. Kopumā būvniecības stadijā 2020. gadā ir 1100 dzīvokļi 6 projektos, no kuriem līdz gada nogalei plānots pabeigt 450 dzīvokļu būvniecību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!