Foto: Publicitātes foto
Investējot 5,3 miljonus eiro, nekustamo īpašumu projektu attīstītājs "Domuss" un būvniecības uzņēmums "Lerix" ekspluatācijā nodevuši pirmo dzīvokļu māju "Mežaparka rezidencēs", Jaunā Mežaparka ielā 36, informē uzņēmums.

Jaunajā ēkā, ko projektējis ASV arhitekts Vladimirs Arsene, kopumā izvietoti 22 augstas klases dzīvokļi, kuru platība ir diapazonā no 60 līdz 245 kvadrātmetriem, attiecīgi no divām līdz četrām istabām. Visi dzīvokļi ir ar pilnībā pabeigtu gala apdari. Katrs dzīvoklis aprīkots ar balkonu vai terasi un vitrīnas tipa logiem. Projektā nodrošinātas arī 10 pagrabstāvā izbūvētas mantu glabātuves un 38 pazemes autostāvvietas.

Jauno dzīvokļu cenas ir no 2480 līdz 2800 eiro kvadrātmetrā. Savukārt pazemes autostāvvieta noteikta 20 000 eiro vērtībā par vienu vietu. Šobrīd 22% dzīvokļu šajā mājā ir rezervēti.

"Domuss" valdes priekšsēdētājs Ralfs Jansons norāda, ka "Mežaparka rezidencēs" šajā mācību gadā darbu uzsāka bērnudārzs ar Rīgā iedibinātām tradīcijām un reputāciju – "Laumiņas rezidence".

"Mežaparka rezidencēs" šī ir pirmā dzīvokļu māja, bet novembrī sagaidāma nākamo divu dzīvokļu māju nodošana ekspluatācijā – Jaunā Mežaparka ielā 32 un 34. Bez dzīvokļiem projektā "Mežaparka rezidences" iegādei pieejamas arī septiņas rindu mājas, divas villas un sešas dvīņu villas, kā arī privātās apbūves zemes gabali ar komunikācijām.

"Mežaparka rezidences" projekta attīstītājs ir SIA "Domuss". Projekta koncepcijas autors ir Andris Kronbergs, tās pamatā – apvienot Mežaparka esošo apbūvi ar mūsdienīgu dizainu un komfortu. 2015. gadā tika pabeigta projekta pirmās kārtas izveide, veicot labiekārtošanas darbus 10 hektāru platībā, tostarp tika izbūvēta infrastruktūra, jaunas ielas un gājēju celiņi, apgaismojums un komunikācijas. Visa kvartāla teritorija tika apzaļumota. "Mežaparka rezidencēs" tiek būvētas villas, dvīņu villas, mazstāvu daudzdzīvokļu ēkas un rindu mājas, biroja ēku, kā arī privātai apbūvei piedāvāti 40 zemesgabali.

"Domuss" ir ASV investīciju fondu grupas "NCH" uzņēmums, kas Latvijas nekustamo īpašumu tirgū darbojas kopš 1995. gada. "Domuss" attīstīto projektu vidū ir dzīvojamās un biroju ēkas (vairāk nekā 10 objekti Vecrīgā un Rīgas centrā), daudzdzīvokļu komplekss "Ģipša fabrika", BREEAM ilgtspējīgi sertificēta dzīvokļu ēka "Felicity Apartments", privātmāju ciemati Pierīgā "Nordic Villages", tirdzniecības objekti (t. sk. iepirkšanās centrs "Rīga Plaza"), noliktavu un loģistikas centri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!