Foto: Publicitātes attēli
Uzņēmums SIA "Celtnieku iela" Liepājas klusajā centrā attīstīs jaunu dzīvokļu projektu "Rietumu apartamenti".

Plānots, ka restaurētajā četrstāvu ēkā tiks izbūvēti 34 dažādas platības dzīvokļi ar pilnu apdari. Kopējais plānoto investīciju apjoms ir 1,3 miljoni eiro, ieskaitot ēkas iegādes izmaksas nepilnu 290 000 eiro apmērā.

Jauno dzīvokļu platība būs diapazonā no 21 līdz 80 kvadrātmetriem ar telpu plānojumu no vienas līdz četrām istabām.

"Liepāja attīstās, un pieaug arī pieprasījums pēc jauniem dzīvokļiem. Jau iepriekš šeit esam attīstījuši vairākas dzīvokļu ēkas, esam izvēlējušies renovēt un par dzīvojamo ēku attīstīt arī konkrēto namu, kas atrodas iedzīvotājiem ērtā un parocīgā vietā – pilsētas klusajā centrā, no kura dažu minūšu gājienā ir pludmale, Liepājas Jūrmalas parks un ostas promenāde. Strādājot pie projekta, īpašu uzmanību pievērsīsim dizainam un modernai apdarei, vienlaikus atbildīgi izturoties pret ēkas vēsturiskajiem elementiem," stāsta "Celtnieku iela" pārstāvji.

Projekta "Rietumu apartamenti" dzīvokļu cenas plānotas amplitūdā no 25 900 līdz 104 990 eiro.

"Celtnieku iela" projekta lielākais īpašnieks un patiesā labuma guvējs ir Aigars Kesenfelds, kurš investē gan nekustamo īpašumu projektos, gan arī cita veida projektos Latvijā un ārpus valsts. Pēdējo piecu gadu laikā Kesenfelda pārstāvētās kompānijas Liepājā jau ir attīstījušas deviņus dzīvojamo māju projektus ("Mēness nams", "Ezermalas nams", "Rietumkrasta nams", "Dzintara nams", "Līvu nams", "Kuršu nams", "Avotu nams", "Jugenda nams" un "Torņa nams") ar kopumā vairāk nekā 260 dzīvokļiem, no kuriem praktiski visi ir realizēti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!