Foto: Publicitātes attēli

Nepilna gada laikā pilnībā renovēta un modernizēta viesnīca "Tallink City", kas atrodas Igaunijas galvaspilsētā, A. Laikmaa ielā, un trešdien, 30. jūnijā, atkal atvērs durvis viesiem, informē "Tallink Hotels".

Izveidots jauns viesnīcas interjera dizains, papildinot to ar oriģinālām viesnīcas un pakalpojumu koncepcijām.

Bijušais "Pakalpojumu nams" (Teenindusmaja) Laikmaa ielā no 1974. gada tika pārveidots par viesnīcu 2004. gadā. "Tallink City" viesnīcas remonts tika uzsākts 2020. gada septembrī. Viesnīcas ēkas īpašnieks "Vara HTG", kas vienādās daļās pieder "Infortar" un "Kapitel", sadarbībā ar viesnīcas operatoru "Tallink Hotels" ieguldīja gandrīz 10 miljonus eiro viesnīcas renovācijā. Būvdarbus veica "Merko", bet viesnīcas interjera dizainu veidojis arhitekts Mēlis Press.

"Veiksmīgi izmantojot pandēmijas perioda priekšrocības, mums izdevās efektīvi un lietderīgi izmantot šo laiku un pabeigt tik apjomīgu un iespaidīgu viesnīcas rekonstrukcijas projektu. Noslēdzot viesnīcas remontdarbus, tiek atjaunota arī viesnīcas koncepcija, apvienojot labi zināmās un iecienītās biznesa jomas un zīmolus, kā arī pievienojot pilnīgi jaunus pakalpojumu risinājumus," skaidro "Tallink Hotels" valdes locekle Ave Svarta.

Desmit stāvu viesnīcā ir pilnībā atjaunoti 324 numuri ar dažādu komforta līmeni: klasiski divvietīgie numuri, ģimenes numuri, kā arī luksusa klases numuri.

Atjaunošanas darbus piedzīvoja arī viesnīcas restorāns, kura darbībā tiks īstenota jauna koncepcija. 228 vietu restorāns ar nosaukumu "City Grill House" izvietots divos stāvos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!