Foto: Publicitātes attēli
Noslēdzoties iepirkšanās centra "Olimpia" pirmā stāvā renovācijai, durvis vēris Latvijā pirmais "Tradehouse" veikals, kas piedāvā kosmētikas un labsajūtas preces, informē veikala pārstāvji.

Kopējās investīcijas "Tradehouse" izveidē ir ap 2 miljoniem eiro. "Tradehouse" nodrošina 20 jaunas darba vietas un tā platība ir ap 1200 kvadrātmetru.

Jaunatklātais "Tradehouse" veikals ir viens no sešiem zīmola veikaliem Baltijā. Piedāvājuma klāstā ietilpst vairāk nekā 800 pasaulē zināmi zīmoli un 100 000 skaistumkopšanas produkti.

Iepirkšanās centrs "Olimpia" savu pirmā stāva rekonstrukciju uzsāka šī gada sākumā, lai veicinātu ilgtspējīgu attīstību un uzlabotu kopējo centra konceptu. Plānots arī uzlabot ēkas fasādi un veikt uzlabojumus autostāvvietā, kā arī labiekārtot skvēru pie iepirkšanās centra galvenās ieejas.

Papildus jau klientiem labi zināmajiem sporta preču un outlet segmenta veikaliem, pēc reorganizācijas modernā konceptā atvēries "Rimi" hipermārkets, "BENU Aptieka un "Dino Zoo". Savukārt, starp jaunajiem nomniekiem, zīmolam "Tradehouse" pievienojušies apģērbu veikals "Weekend", dzērienu veikals "Vynoteka", solāriju studija "SUNlight" un ziedu veikals "Marta ziedi". Kopumā tirdzniecības centra atjaunošanā ieguldīti aptuveni 8 miljoni eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!