Foto: Publicitātes attēli

Iepirkšanās un izklaides centrā “Akropole” atvērts jauns “Evelatus” viedierīču veikals, informē uzņēmuma pārstāvji.

Platības ziņā tas ir lielākais no 45 "Evelatus" veikaliem, turklāt līdz ar jaunā veikala atklāšanu "Evelatus" vēl vairāk pievēršas ne tikai mobilo telefonu un aksesuāru tirdzniecībai, bet plašākā klāstā piedāvā arī citas viedierīces – datorus, planšetes, TV, e-skūterus un viedās mājsaimniecības ierīces. Kopējās investīcijas šajā veikalā sasniedz aptuveni 250 tūkstošus eiro, ziņo kompānijas dibinātājs Valters Ģērmanis.

Iepirkšanās un izklaides centrā "Akropole" arī iepriekš atradās "Evelatus" veikals, taču tā platība bija ievērojami mazāka.

"Mūsu veikalu paplašināšanās tendence ir jūtama jau vairākus pēdējos gadus. Mēs vairs nevaram ietilpt mazajos kioskos un letēs, kā tas bija senāk. Paplašinoties mūsu sortimentam, pieaug nepieciešamība arī pēc lielākām tirdzniecības telpām," skaidro "Evelatus" mārketinga nodaļas vadītāja Ketija Kočkina.

Šobrīd "Evelatus" piedāvājumā ir 588 telefonu modeļi, tai skaitā arī 23 mobilie telefoni ar "Evelatus" preču zīmi. Tāpat "Evelatus" piedāvājumā ir 7855 mobilo telefonu aksesuāri, tai skaitā 2744 ar "Evelatus" preču zīmi.

"Sadarbība ar "Rīga Dinamo" hokeja klubu izveidots pirmais hokeja fanu stūrītis, kurā aplūkojama un tirdzniecībā pieejama komandas atribūtika – krekli, hokejas ripas, cepures un maskas ar komandas emblēmu, kā arī citi aksesuāri. Jaunajā "Evelatus" veikalā ir iespējams aplūkot 2020. gada uzlaboto "MiZone" konceptu no pasaulē pazīstamā viedtelefonu un viedierīču ražotāja "Xiaomi". Tāpat arī neizpaliek zīmola "Evelatus" pašu ražoto aksesuāru demostrācija jaunā dizaina izpildījumā," skaidro Kočkina.

Jaunajās veikala telpās būs pieejama arī datortehnika, planšetes un to aksesuāri, kā arī mājsaimniecībā izmantojamās viedierīces, tai skaitā, viedie pulksteņi, televizori, putekļu sūcēji, lampas un gudrās spuldzes, sensori, tējkannas, mitruma mērītāji un citi.

"Pandēmijas pirmo posmu mēs izturējām, saglabājot visas tirdzniecības vietas. Vienlaicīgi ļoti aktivizējām tirdzniecību internetā. Interese par mobilajiem telefoniem un aksesuāriem nekur nav pazudusi, gluži pretēji, cilvēkiem strādājot attālināti un vairāk laika pavadot mājās, bija vēl lielāka interese par jauniem telefoniem, planšetēm, datoriem, kā arī mājsaimniecības viedajām ierīcēm. Tagad to visu turpinām attīstīt," informē Kočkina

"Interesanti bija vērot cilvēku neviltoto interesi par jaunā "Evelatus" veikala atklāšanu. Diemžēl šī gada laikā, daudziem uzņēmumiem nācās slēgt savas tirdzniecības vietas. Turpretī "Evelatus" turpina ieņemt labākās vietas tirdzniecības centros Baltijā", komentē Ģērmanis.

Tāpat novērots, ka pēdējā laikā desmitkāršojies uzņēmuma mājaslapā pārdoto preču skaits. Īpaši pieprasīti ir datori, planšetes, preces un iekārtas lietošanai mājās - putekļsūcēji, televizori. "No tā varam secināt, ka latvieši labiekārto savus dzīvokļus un mājas, lai uzturēšanās mājās būtu komfortablāka, jo pandēmijas dēļ biežāk uzturamies telpās un pavadām laiku ar ģimeni", saka "Evelatus" valdes loceklis Pāvels Beļajevs.

SIA "Evelatus" ir mobilo telefonu un to aksesuāru tirdzniecības uzņēmums, kas dibināts 2005. gadā kā neliela tirdzniecības vieta Bolderājā. Šobrīd "Evelatus" ir jau 45 veikali Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un Ukrainā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!