Foto: Publicitātes foto
Atzīmējot pēdējā būvniecības posma sākumu, nekustamo īpašumu attīstītājs "Bonava Latvija" 12. jūnijā nosvinējis spāru svētkus pirmajā projekta "Fjordi" daudzdzīvokļu ēkā Rīgā. Projektā plānoti trīs sešstāvu nami, kopējām investīcijām sasniedzot 13,5 miljonus eiro, portālu "Delfi" informēja attīstītājs.

Līdz ar spāru svētkiem paredzēts uzsākt pirmās ēkas jumta un logu izbūvi un telpu iekšējo apdari. Daudzdzīvokļu namu projekta "Fjordi" pirmo ēku plānots nodot ekspluatācijā šogad rudenī.

Ēku komplekss atrodas Klusā centra tuvumā, pilsētas vēsturiskajā centrā, kas iekļauts UNESCO Pasaules kultūras un dabas mantojuma vietu sarakstā.

"Bonava Latvija" ir nekustamo īpašumu attīstītājs Latvijā, kura mātes uzņēmums "Bonava" ir vadošais nekustamo īpašumu attīstītājs Ziemeļeiropā. "Bonava" rada mājas un apkaimes kopš aizvadītā gadsimta trīsdesmitajiem gadiem. Pašlaik uzņēmumā strādā 2300 darbinieku, un tas ir pārstāvēts Vācijā, Zviedrijā, Somijā, Dānijā, Norvēģijā, Sanktpēterburgā, Igaunijā un Latvijā. "Bonava" akcijas tiek kotētas "Nasdaq" biržā Stokholmā.

"Bonava Latvija" īsteno ekonomiskā segmenta un biznesa klases mājokļu attīstīšanu, būvniecību un pārdošanu tādās Rīgas apkaimēs kā Purvciems, Teika, Dreiliņi, Ķengarags, Šampēteris, Rīgas klusais centrs un Krasta ielas rajons.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!