Foto: Publicitātes foto
Vizuālās komunikācijas rīku izstrādātājs "Prezi", kas šī gada jūlijā paziņoja par darbības uzsākšanu un darbinieku piesaisti arī Rīgā, šonedēļ izrādījis savas jaunās biroja telpas Rīgas centrā.

"Prezi" šobrīd izmanto vairāk nekā 100 miljoni lietotāju visā pasaulē, un kopš 2017. gada uzņēmums apvienojies ar Latvijā dibināto "Infogram". "Šīs vasaras laikā "Prezi" izdevies izveidot savu pirmo komandu Rīgā, piesaistot gan tehnoloģiju arhitektus un inženierus, gan produktu attīstības vadītājus," stāsta "Prezi" viceprezidents Kristofers Espozito (Cristopher Esposito). "Rīgā ir daudz pieredzējušu profesionāļu un talantu, kuri ir gatavi īstenot savas ambīcijas globālā tehnoloģiju uzņēmumā. Esam gandarīti par jaunās komandas sniegumu līdz šim, tādēļ turpināsim ieguldīt papildu līdzekļus Rīgas biroja attīstībā un paplašināšanā. Šobrīd esam atvēruši arī jaunas vakances."

"Mūsdienu informācijas piesātinātajā un aktīvajā dzīves ritmā, vizuālā komunikācija un interaktīvu komunikācijas rīku pieejamība iegūst arvien būtiskāku lomu gan biznesā, gan akadēmiskajā vidē. Šobrīd kopā ar "Prezi" komandām San Francisko, Budapeštā un Berlīnē strādājam, lai prezentāciju platformu un rīkus pielāgotu dažādiem tirgus segmentiem," stāsta "Infogram" produktu vadītāja Alise Dīrika.

"Prezi" ir prezentāciju veidošanas platforma, kas tās lietotājiem palīdz komunicēt ar savu mērķauditoriju un klientiem. "Prezi" jaunākais rīks – "Prezi Next" – ir pilna cikla prezentāciju platforma. Uzņēmums dibināts 2009. gadā, un tā biroji atrodas Sanfrancisko, Budapeštā un Mehiko. Šobrīd "Prezi" piesaistījis vairāk nekā 100 miljonus lietotāju, un tā prezentācijas ir skatītas vairāk nekā četrus miljardus reižu. Uzņēmuma investori ir "Accel Partners", "Spectrum Equity" un "TED" konferences.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!