Foto: Publicitātes foto

"MyFitness" grupas meitas uzņēmums – sporta klubu tīkls "Gym!" – paplašinās savu darbību Latvijā, atverot zāli tirdzniecības centrā "Origo". Jaunais sporta klubs sāks darboties 2020. gada otrajā pusē, informē "MyFitness" valdes priekšsēdētājs Erki Torns.

Pirmais 1500 kvadrātmetru sporta klubs "Gym!" tiks atvērts tirdzniecības centrā "Origo", kuru katru gadu apmeklē gandrīz 25 miljoni cilvēku, tā atjaunotajā daļā. Tā pašapkalpošanās koncepts atšķiras no citām šobrīd tirgū esošajām sporta zālēm. Uzņēmums norāda, ka sporta zāle strādās 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā un formā sevi uzturēt varēs par 15 eiro mēnesī.

SIA "Gym Latvija" valdes priekšsēdētājs Erki Torns (Erkki Torn) tic, ka sporta kluba aprīkojums un kvalitāte, atrašanās vieta un izdevīgā cena padarīs šo konceptu populāru gan jauniešu, gan vecāko paaudžu pārstāvju vidū. "Mēs aktīvi strādājam, lai atvērtu šādus sporta klubus arī citviet Latvijā," saka Torns, papildinot, ka, lai atvērtu jaunus sporta klubus "Gym!", jau nākamā gada laikā plānots investēt trīs miljonus eiro.

Uzņēmuma "Linstow Center Management", kas pārvalda tirdzniecības centru "Origo", biznesa attīstības un nomas direktors Mārcis Budļevskis teic, ka pirmais "Gym!" "Origo" ēkā papildinās paplašināto mazumtirdzniecības piedāvājumu, kā arī servisu un pakalpojumu klāstu, kas būs pieejams pēc jaunā "Origo" tirdzniecības un biroju centra atklāšanas 2020. gadā. "Turklāt tas ir ļoti izdevīgi arī visiem tiem, kuri strādā "Origo". Un, tā kā daļa no "Origo" paplašināšanas projekta ir arī 10 000 kvadrātmetru A klases biroju telpu izbūve, trenēties gribētāju varētu būt daudz," uzskata Budļevskis.

SIA "Gym Latvija" ir "MyFitness" grupas meitas uzņēmums. "Gym!" uzsāka savu darbību 2017. gadā Igaunijā, kur šobrīd ir pieejami divi šādi sporta klubi un vēl divi tiks atvērti līdz 2020. gada sākumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!