Investējot turpat 250 000 eiro, viens no Latvijas lielākajiem pārtikas un nepārtikas preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības uzņēmumiem ar 100% vietējo Latvijas kapitālu SIA "Firma Madara 89" durvis vēris renovētajam veikalam-noliktavai "Labais", Pulkveža Brieža ielā Siguldā.

Telpu kopējā platība ir 486 m2, nodrošinātas 13 darba vietas.

"Veikalā uzstādītas trīs pašapkalpošanās un divas klasiskās kases. Domājot par ilgtspēju, nodrošināsim stikla taras savākšanu un tās nodošanu tālākā pārstrādē," stāsta veikalu tīkla "Labais" mazumtirdzniecības direktors Sandis Muižarājs.

Veikalu "Labais" mērķis ir radīt mūsdienīgas iepirkšanās vietas, kas ir atšķirīgas no tradicionālajiem veikaliem: veikalus-noliktavas, kas pircējiem nodrošina paplašinātu dzērienu, alkohola un alus sortimentu, pārtikas un nepārtikas preces lielos iepakojumos, kā arī pamatsortimentu pārējās preču grupās gan ģimenes vajadzībām, gan mazajam biznesam.

SIA "Firma Madara 89" dibināta 1993. gadā un ir viens no Latvijas lielākajiem pārtikas un nepārtikas preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības uzņēmumiem ar 100% vietējo Latvijas kapitālu, kas savas pastāvēšanas laikā ir attīstījies un pilnveidojies, kā arī ir vietējā veikalu tīkla "top!" un "Labais" lielākais partneris, kas šogad atzīmē 28. dzimšanas dienu.

Kopumā SIA "Firma Madara 89" atvēris 103 veikalus "top!" un ''mini top!'', 11 "Labais", 6 "Skapis" un 4 "Pasēdnīca" dažādās Latvijas pilsētās un ciemos, kā arī nodrošina preču piegādi no diviem loģistikas centriem Rīgā un Smiltenē.

Dati par uzņēmumu:

SIA "Firma Madara 89"

Reģistrācijas datums: 16.02.1993.

Darbības veidi: Mazumtirdzniecība nespecializētajos veikalos, kuros galvenokārt pārdod pārtikas preces, dzērienus vai tabaku; Pārtikas, dzērienu un tabakas vairumtirdzniecības starpnieku darbība

Apgrozījums (2019. gadā): 150 936 885 eiro

Peļņa pēc nodokļiem (2019. gadā): 11 935 093 eiro

Darbinieku skaits (2019. gadā): 1774

Īpašnieks: SIA "Madara 89 grupa"

Patiesais labuma guvējs: Egils Butka

Avots: "Lursoft"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!