Foto: Publicitātes foto

Tirdzniecības centrā "Sāga" durvis vēruši mājsaimniecību preču tirgotājs "Jysk" un būvmateriālu tirgotājs "Būvniecības ABC".

Pārējie nomnieki jaunajā tirdzniecības centrā plāno sākt darbību 10.novembrī.

Tirdzniecības centra pārstāve Inese Ozoliņa portālam "Delfi" sacīja, ka pagaidām vēl tiek precizēta informācija par Latvijā ilgi gaidītā sporta preču tirgotāja "Decathlon" veikala atvēršanas laiku "Sāgā". Šobrīd vēl notiek veikala iekārtošanas process.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka tirdzniecības centra "Sāga" izveidē investēti 68 miljoni eiro. Kopā ar blakus esošo "Ikea" tas veidos jaunu tirdzniecības un darījumu centru Rīgā un sniegs jaunu impulsu šīs Rīgas apkaimes attīstībā, norāda projekta attīstītāji.

"Tirdzniecības platības un sortimenta ziņā šis būs lielākais "Būvniecības ABC" veikals. Būvējot šo veikalu esam domājuši par individuālu pircēju, kas būs lielākā atšķirība no līdzšinējā koncepta un no fokusēšanās uz speciālistu un celtniecības uzņēmumu segmentu. Ieviestie risinājumi, kā, piemēram, "drive-in" noliktava un pašapkalpošanās kases ievērojami atvieglos iepirkšanās procesu tieši mazumpircējiem," iepriekš norādīja "Optimera Latvia" valdes priekšsēdētājs Ainārs Kursītis.

""JYSK" tirdzniecības centrā "Sāga" ver vaļā pirmo Latvijā un lielāko Baltijā jaunā koncepta veikalu, kura ietvaros esam īpaši pārdomājuši ekspozīcijas izkārtošanu tā, lai tā būtu ērtāka klientiem un rosinātu pēc iespējas vairāk iedvesmas mājokļa labiekārtošanai. Īpašu uzmanību esam pievērsuši veikala apgaismojumam, ērtam preču izvietojumam un klientu navigācijai, ļaujot nepieciešamības gadījumā pirkumus veikt iespējami ātri. Uzskatām, ka ar mūsu skandināvu kvalitātes sortimentu mēs veiksmīgi iekļausimies jaunā tirdzniecības centra konceptā, kas paredz būtisku fokusu uz precēm mājai un dārzam," jaunā veikala atvēršanu komentēja "JYSK" komercdirektors Ainārs Zvirbulis.

"Sāga" atvēršana plānota divos posmos. Pirmais posms ir divu veikalu atvēršana, bet pārējie veikali un citu segmentu nomnieki darbību sāks 10. novembrī. Tas tiek darīts ar mērķi līdzsvarot apmeklētāju plūsmas, ko radītu visu veikalu atvēršana vienā dienā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!