Foto: DELFI
Piektdien, 14. augustā, Piņķos, durvis apmeklētājiem vēris lielākais outlet iepirkšanās ciemats Baltijā – "Via Jurmala Outlet Village". 13 500 kvadrātmetru teritorijā izvietoti teju 70 apģērbu, apavu un aksesuāru veikali, kā arī vairākas kafejnīcas, restorāni un 600 m2 plašs bērnu rotaļu laukums, informēja tirgotāju pārstāvji.

"Mēs ļoti lepojamies par padarīto darbu un esam gandarīti par iespēju prezentēt Baltijā pirmo iepirkšanās ciematu zem klajas debess. Taču ņemot vērā valstī noteiktos ierobežojumus, kas attiecas uz lieliem pasākumiem, lai nepiesaistītu daudz cilvēkus vienā dienā, esam nolēmuši nerīkot grandiozus atklāšanas svētkus, bet tas nenozīmē, ka svinību nebūs nemaz," stāsta projekta attīstītājs un uzņēmuma "Outletico" valdes loceklis Andrejs Dozorcevs.

Atklāšanas svētki noritēs divu nedēļu garumā.

"Īpašu uzmanību esam pievērsuši jauno noteikumu un procedūru ievērošanai, lai nodrošinātu drošu vidi gan pircējiem, gan darbiniekiem un nomniekiem. Šis projekts ir unikāls ar to, ka katram veikalam, kafejnīcai, restorānam un atpūtas vietai ir sava ieeja no ielas un atsevišķs ventilācijas un gaisa kondicionēšanas mikroklimats," skaidro Dozorcevs.

Outlet ciematā no pirmās atvēršanas dienas būs pieejami ap 100 pasaulē pazīstami un iecienīti zīmoli. To vidū "Guess", "Puma", "Tommy Hilfiger", "Ecco", "Stefanel", "Ermenegildo Zegna", "Levi's", "Mustang", "Lee Wrangler", "NS King", "Sizeer", "Croks", "Billionaire", "Burberry", "Brunello Cucinell"i, "Pako Lorente", "Napapijri" un citi.

Projekta īstenotājs ir SIA "Outletico".

"Outletico" reģistrēta 2016. gada martā. Uzņēmuma īpašnieki ir "Rietumu bankas" līdzīpašnieks SIA "Esterkin Family Investments" (64,5%), Andrejs Dozorcevs (28,75%), SIA "Lehmann Investment Corporation" (2%), SIA "Freims" (2%), Jūlija Mihaiļenko (1,25%) un vēl trīs dalībnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!