Foto: Publicitātes foto
2023. gada sākumā Rīgā, jaunajā biznesa centrā "Verde", uzņēmums 'Workland Group' plāno atvērt otro kopstrādes biroju Latvijā "Workland Verde".

"Workland Verde" aizņems visu biznesa kompleksa otro stāvu; centrā būs pieejamas aptuveni 180 darba vietas, kas paredzētas kopienas veidošanai, izmantojot elastīgus telpu nomas risinājumus. "Hibrīddarbs kļūst par dominējošo stilu daudzos uzņēmumos, atgādina "Workland Group" dibinātājs un valdes priekšsēdētājs Indreks Hāls (Indrek Hääl), norādot, ka kopiestrādes birojs ļauj vienkārši palielināt vai samazināt darba vietu skaitu atkarībā no tā, kā mainās komanda un tās vajadzības.

Pirmie telpu nomnieki ir izvēlējušies savus "stūra birojus" un ir gatavi ievākties, tiklīdz jaunas biroju centrs vērs savas durvis, saka "Workland" biroju centru vadītāja Latvijā Agnese Pidrika.

Šā kopiestrādes biroja interjeru veido biroja "Lauder Architects" arhitekte Rita Laudere.

"Workland Group" plāno paplašināt uzņēmuma darbību, piedāvājot iznomāt 7000 m2 plašas biroja telpas ar elastīgiem nosacījumiem visā Baltijā. Kopumā "Workland" kopstrādes biroju telpās visās trijās Baltijas valstīs būs pieejamas aptuveni 750 darba vietas.

"Workland Group" pašlaik ir lielākais kopstrādes biroju tīkls Baltijā. Tajā ir 13 biroju centri, no kuriem divi ir Rīgā – "Workland Telegraph" un "Workland Verde", pieci Tallinā, pieci Viļņā un viens Kauņā. Tās lielākais akcionārs ir privātā kapitāla investors "BaltCap".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!