Foto: Publicitātes foto
Gaļas pārstrādes uzņēmums "Forevers", ieguldot aptuveni 30 000 eiro, atvēris jauna koncepta veikalu tirdzniecības centrā "Sāga". Tas ir pirmais "Forevers" veikals Latvijā, kurā tiek uzsākta uz vietas gatavotu sviestmaižu tirdzniecība.

Sviestmaizes tapušas sadarbībā ar pavāru Mārtiņu Sirmo, un to pagatavošanā tiek izmantoti uzņēmuma ražotie gaļas produkti.

Jaunā koncepta tirdzniecības platība ir gandrīz 80 m2, un tur līdzās gaļas izstrādājumiem tiek piedāvātas deviņas dažādas siltas desas un gaļas maizes. Šobrīd, ņemot vērā valstī noteikto ārkārtējo situāciju, jauno produktu līniju var iegādāties tikai līdzi ņemšanai, bet turpmāk tur plānota arī zona ēšanai uz vietas.

"Forevers" tirdzniecības tīkla direktors Atis Blinds skaidro: "Speram nākamo soli tālākā gaļas veikalu tīkla attīstībā, piedāvājot darbību arī jaunā nišā."

"Forevers" sviestmaižu piedāvājums kā pilotprojekts šobrīd tiks testēts tikai jaunatvērtajā tirdzniecības centrā "Sāga". Tur izvietotais "Forevers" veikals nodrošinās četras darbavietas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!