Foto: Publicitātes foto

"Luminor" banka piešķīrusi 250 tūkstošus eiro galda spēļu tirgotājam, izplatītājam un izdevējam "Brain Games" apgrozāmo līdzekļu palielināšanai, lai uzņēmums varētu īstenot attīstību un sasniegt biznesa mērķus.

""Brain Games" vīzija ir padarīt galda spēles par vienu no populārākajiem hobijiem Baltijas iedzīvotāju vidū, tādēļ aktīvi strādājam, lai paplašinātu piedāvāto spēļu klāstu un ieinteresētu klientus jēgpilni pavadīt laiku ģimenes vai draugu lokā. Ticam, ka katram ir iespēja atrast tādu galda spēli, kas viņu aizrauj. Mūsu novērojumi liecina, ka pandēmijas laikā, kad izklaides iespējas bija ierobežotas, cilvēki atklāja galda spēles no jauna un atsāka tās spēlēt ģimenes lokā, ko, iespējams, nebija darījuši kopš bērnības. Pēc valstī noteikto ierobežojumu atcelšanas, esam piedzīvojuši strauju izaugsmi, jo tagad spēles ir iespējams spēlēt arī plašākā lokā. Šī gada pirmajā pusgadā uzņēmuma grupas apgrozījums ir audzis par vairāk nekā 70%, salīdzinot ar pagājušā gada attiecīgo periodu. "Luminor" piešķirtais finansējums ļaus mums piedāvāt partneriem un veikalu apmeklētājiem vēl plašāku kvalitatīvu produktu klāstu visu trīs Baltijas valstu valodās," stāsta "Brain Games" pārstāve Lana Grasmane.

"Luminor" Korporatīvā departamenta vadītāja Ilze Zoltnere uzsver, ka "Brain Games" ir populārs Latvijas zīmols, kas veiksmīgi attīstījies Baltijas tirgū un pie sasniegtā neapstājas. Uzņēmums katru gadu audzē apgrozījumu, paplašina pārdošanas kanālus, ievieš e-komercijas risinājumus un dažādo savu preču klāstu. Šī iemesla dēļ "Luminor" banka ir atbalstījusi uzņēmuma tālāko izaugsmi, jo līdzšinējā darbība ir bijusi ļoti pārliecinoša un ar skaidru biznesa attīstības stratēģiju.

"Brain Games" ir ģimenes uzņēmums ar 100% Latvijas kapitālu. 2019. gadā uzņēmums iegādājās Lietuvas galda spēļu mazumtirdzniecības uzņēmumu "New Media Publishing", kļūstot par vienu no tirgus līderiem Baltijā. Grupā ietilpst arī mazumtirdzniecības uzņēmums Igaunijā. Tā galvenā darbības joma ir dažādu pasaulē populāru galda spēļu izplatīšana Baltijas tirgū, kas ietver spēļu lokalizāciju un pārdošanu vairum- un mazumtirdzniecības klientiem. "Brain Games" piedāvājumā ir vairāki tūkstoši dažādu preču.

Papildus tirdzniecībai "Brain Games" organizē ar spēlēm saistītus pasākumus izglītības iestādēm, jauniešu organizācijām un korporatīviem klientiem, un no pagājušā gada atbalsta ar balvām arī skolu olimpiāžu un zinātniski-pētniecisko darbu laureātus. "Brain Games" māsas uzņēmums "Brain Games Publishing" strādā pie jaunu spēļu radīšanas pasaules tirgiem un jau ir labi zināms ar dažādām galda spēlēm, ieskaitot spēli "Icecool", kura 2017. gadā ir ieguvusi galda spēļu industrijas galveno balvu kā gada labākā galda spēle bērniem. Kopš 2021. gada "Brain Games" ir arī dalībnieks jaunajā ražotnē "Folded", kas ļaus ražot kvalitatīvas galda spēles un "puzles" Latvijā.

Uzņēmums dibināts 2004. gadā ar nosaukumu "Prāta Spēles", ko vēlāk pārdēvēja par "Brain Games". Kopš dibināšanas brīža uzņēmums ir strādājis, lai attīstītu galda spēļu kultūru un tirgu Latvijā un Baltijā. Šobrīd Brain Games ir viens no lielākajiem galda spēļu uzņēmumiem Baltijā ar plašu vairumtirdzniecības partneru tīklu un 15 veikaliem visās trīs Baltijas valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!