Foto: DELFI

Tirdzniecības centrs "Galerija centrs" plāno izbūvēt jumta terasi, apstiprināja "Galerija centrs" attīstītāja "Linstow" centra menedžmenta pārstāve Ilze Žūka.

Viņa norādīja, ka, atbilstoši Rīgas pašvaldības portāla e-pakalpojuma "Būvatļauju meklētājs" pieejamajiem datiem, Rīgas pilsētas būvvalde šī gada 16. janvārī ir sagatavojusi būvatļauju "Galerija centrs" jumta pārbūvei - terases izbūvei Kalēju ielā 30, Rīgā.

Savukārt plašāku informāciju par attīstības ieceres plāniem un to realizācijas termiņiem Žūka varēs sniegt pēc pilnas būvprojekta izstrādes un apstiprināšanas būvvaldē.

"Galactico" tirdzniecības centru - "Alfa", "Mols", "Dole", "Origo" un "Galerija Centrs" - attīstītājas un nekustamā īpašuma apsaimniekotājas "Linstow Center Management" kopējā apsaimniekojamā tirdzniecības centru platība Latvijā ir vairāk nekā 230 000 kvadrātmetru, bet visā Baltijā - 329 000 kvadrātmetru. "Linstow Center Management" apsaimnieko arī lielāko tirdzniecības centru Igaunijā "Ülemiste".

"Linstow Center Management" zaudējumi 2017. gadā bija 76 002 eiro, bet "Linstow Center Management" apgrozījums bija 3,58 miljoni eiro.

"Linstow Center Management" dibināta 2004. gada 30. septembrī. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 1 162 486 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Norvēģijas uzņēmums "Linstow".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!