Foto: Publicitātes foto
Piedzimšana, velšanās, rāpošana, pirmie soļi. Šādos ar bērna attīstību salīdzināmos posmos ģimenes uzņēmuma "Snores" līdzīpašniece Linda Riekstiņa-Šnore iedala līdzšinējo biznesa izaugsmi. Tas, protams, nav nejauši, jo visa uzņēmuma filozofija ir balstīta uz mazuļu interesēm.

800 kvadrātmetrus plašajā ražotnē Tīnūžos ar zīmolu "Ette Tete" top specializētas mēbeles bērniem. Uzņēmums izstrādājis un piedāvā tirgū trīs pamatproduktus: kāpslīšus, kāpelējamos rāmjus un balansa takas.

Uzņēmēja lepojas ar sasniegumiem, bet neslēpj arī gūtās mācības, no kurām viena ir pietiekami skarba – teju bankrots.

"Mūsu bizness joprojām ir bērna stadijā. Pirmie soļi ir sperti, bet vēl mācāmies un augam," saka Linda.

Piedzimšana

"Ette Tete" stāsts sākās laikā, kad saistībā ar ģimenes pieaugumu Lindai un vīram Krišjānim radās nepieciešamība pēc viegli lietojamām, drošām, dabiskām un vizuāli pievilcīgām bērnu mēbelēm. Pirmsākumi meklējami 2016. gadā, kad ražošana tika sākta savas mājas pagrabā, bet pirmo produktu pārdošanai tika izmantota "Etsy" interneta platforma, kas, kā norāda Linda, ir tipiski šāda veida produktiem. Pēc uzņēmējas domām, šobrīd gan darbības sākšana tādās platformās kā "Etsy" ir krietni grūtāka, jo pārdevēju un piedāvājumu blīvums tajās ir daudz lielāks nekā pirms septiņiem gadiem, kad Šnores spēra pirmos soļus uzņēmējdarbībā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!