Foto: LETA

Latvijas nacionālās aviosabiedrības "airBaltic" padome un tās izpilddirektors Martins Gauss ir abpusēji vienojušies, ka Gauss turpinās pildīt izpilddirektora un valdes priekšsēdētāja amatu pienākumus līdz 2015.gada 31.decembrim, portālu "Delfi" informēja lidsabiedrībā.

"airBaltic strādā lieliska komanda un es ar prieku uzņemos aviokompānijas vadību arī turpmāk, turpinot iepriekšējos divos gados sekmīgi aizsākto darbu. Ar "airBaltic" restrukturizācijas programmu mēs esam pierādījuši, ka pat sarežģītā laikā aviokompānijai var nodrošināt peļņu," sacījis Gaus.

Savukārt "airBaltic" padomes priekšsēdētājs Andris Liepiņš norāda, ka Gausa vadībā "airBaltic" ir īstenojusi stingru biznesa restrukturizācijas programmu, ievērojami uzlabojot aviokompānijas tīrās peļņas rādītājus. "Esam gandarīti, ka Martins Gauss, Vitolds Jakovļevs un Martins Sedlackis turpinās darbu uzņēmuma valdē pie airBaltic turpmākās attīstības," sacījis Liepiņš.

Gauss kā izpilddirektors un valdes priekšsēdētājs "airBaltic" pievienojās 2011.gada 1.novembrī. Lidsabiedrības valde sastāv no trīs valdes locekļiem. Aviokompānijas izpilddirektors Gauss ir valdes priekšsēdētājs, operatīvās vadības direktors ir Sedlackis, bet finanšu direktors - Jakovļevs.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz 60 galamērķiem. Neatkarīgi no izlidošanas vietas airBaltic piedāvā ērtus savienojumus no sava Ziemeļu tranzītmezgla Rīgā uz galamērķiem aviokompānijas maršrutu tīklā Skandināvijā, Eiropā, NVS un Tuvajos Austrumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!